Mercedes SUV i inköps råd: GLK, ML, GL eller veteran G?

Med GLK, ML, GL och evig G Mercedes har fyra terrängfordon i programmet. Med auto motor und sport de hittar sina favoriter.

2012/03/11 Sebastian Renz

Mercedes GLK - stad och land

Visserligen är Mercedes GLK en smart stad SUV med all-wheel ett underskattat Kraxelmeister plus en bekväm touring bil. Men kanske hans framgång har sina rötter i det faktum att han är en Mercedes som tidigare - mer än någon annan modell (G är inte en som inte är som förut, men från det förflutna, från mycket tidigare). Vid 4.54 meter, Mercedes GLK traditionella dygder av märket komprimerade: Utformningen av stil snarare än elegant, firar han pragmatik. Inte bara de som körde en 123er vagn för 30 år sedan, är nu hemma i GLK. Hans vinkel kropp och bekväma förhöjda sittställning ger den bästa utsikten, de kompakta mått som lämpar sig för stads manövrerbarhet utan den i en brist på utrymme. Endast lastutrymmet är sannolikt att vara större, men låt 450 till 1550 liter god användning.

Köp hela artikelnKöpguide Mercedes SUV Four Rat Auto Motor und Sport 23 / 2012Sie få hela artikeln (inkl. PDF, 6 sidor) 1.99 € Köp detta test