Parkering hjälpmedel för eftermontering: Praktiska parkerings hjälpmedel mot Parkrempler

Med parkeringshjälpmedel kan undvika parkerings gupp. Missing tillbehören kan den eftermonteras med liten ansträngning. Vi visar i många små hjälpredor som gör parkering enklare och förklara vad de bör tänka på när man köper.

24/10/2010 René Olma Powered by

Egentligen var allt som varje dag när Hedwig Leidinger sin Citroen Saxo körde baklänges ut ur garaget. Bortsett från det faktum att hennes son Sebastian blockerade vägen till vägen med sin bil. 

Brett utbud av för eftermontering

Senior märkte det lite för sent. Resultatet: en buckla i bilen av hennes son. För att undvika sådana fall i framtiden, beslutade pensionären att ha installerat en omvänd varning. "Kostnaderna bära så småningom något samband med de höga reparationskostnader vid en Parkrempler"Så hennes son. Hädanefter en sträcka Warner signalerade akustiskt när det blir tätt. Vare sig från Waeco (www.waeco.de), Bosch (www.bosch.de) Inpro (www.in-pro.de) eller Conrad (www.conrad.de): Området för eftermontering är lika stor som den prisklass allt från cirka 50 till knappt 500 euro.

De höga skillnader förklaras huvudsakligen av olika utrustning. Utöver system som är anpassade tack vare speciella monteringssatser på en bil och display med en infödd övervaka avståndet till hinder visuellt och akustiskt i form av ett pip, mer eller mindre exakt, det finns enkla varianter som kräver några tekniska färdigheter för montering.

Verschiedenene Technical Aid

Inte minst att trycka på strömförsörjningen ombord är inte helt utan problem. Slutligen måste personsökare brukar kopplas till backljus som skall aktiveras vid ingrepp av backväxeln. När du är osäker, vi föredrar därför beställt en auktoriserad verkstad. Kostnad: 150 till 350 euro.

Vanligtvis fyra ultraljudssensorer måste monteras i stötfångaren, som sällan går utan att borra. Ett undantag från denna regel är den som är tillgänglig på Conrad systemet aufklebbarem antenn bandet. Särskilt elegant är back larm med videogränssnitt som signalerar avståndet till hindret på bilens egen bildskärm. Eftersom inte alla vill alla vill spela det säkert en extra skärm i sittbrunnen unterbringen.Wer kan sensorer också monteras framför. Nedre raden montering är i alla fall oftast billigare än en parkeringsplats gupp.


Survey Park i innerstäderna? Nej, jag tar tåget till ShoppenKlar som söker findetJa, kör på parkeringen spåret inte billigare än parkeringsavgiften Result Show