Maybach Exelero: Med 700 hästkrafter mot zombie apokalyps

Vad gör zombies och Maybach varumärket gemensamt? Båda är döda - i själva verket. För jordanska 3D-artister Kehled Alkayed har återupplivat den legendariska Maybach Exelero och utrustade den mycket exklusiva coupe för kampen mot odöda.

2014/08/11 Holger Wittich

Maybach Exelero med kedjedrift och maskingevär

På Internet, hans målningar för närvarande omdiskuterad och hedersomnämnande - och vi minns 2005 som däcktillverkaren Fulda med Exelero till Maybach 57 S-baserade IAA rockade och skickade Maybach Coupe som en testbil för höghastighetsdäck test på posten sikt. 351,45 km / t snabb körning racerförare Klaus Ludwig sedan, Nardo.

Men tillbaka i "HÄR OCH NU"Hotade oss tydligt zombie apokalyps och vem om inte vi drömmer om en bil riposte: round V12, 700 hk, pansar, förstärkta dörrar, vergittere brickor, optimerade trösklar och en bakre kedjedrift. På framsidan, en kamp stötfångare med blinkande lampor, extraljus och vinsch bakom vilka man kan bara föreställa tunna Exelero grillen. De trekantiga strålkastarna är skyddade av galler och på framsidan finns en zweiläufiges maskingevär. De fett breda däck skjuter ut från de fendrar och omge högglansiga krom hjul. Den bakre änden är försedd med vridbara vapen och även gallerförsedda fönster.

Om zombie-Exelero byggd i tid?

Uppenbarligen är modellen även som en 1: 1 fordonstyp. Men i stället för den ursprungliga Exelero från det italienska designföretaget stal måste tjäna en 2010-talet Dodge Viper väl - trots allt, vi kunde sedan gå med en 8,3-liters V10 zombie jakt om det inte bara var en hel hord stod framför redaktörerna! "Min Gud, bryta dörren, går bort, bort från miirrrr, Ahhhhh". Schlurf, slagen, blod stänk, arggeg, gurglande, mrummmpf ...

Mer om Maybach