Ny Dacia Duster (2017): SUV som en syv-sæders

IAA 2017

Dacia viser den nye Duster på IAA 2017:e Begyndelsen af ​​2018, den anden generation af SUV går på salg. En syv-sæders version vil følge senere.

2017/12/09 Holger Wittich 6 kommentarer Drevet af

I størrelse, Dacia Duster er stadig sandt: Det er fortsat på 4,30 meter lang og 1,80 meter bred. Visuelt anden generation af besparelser SUV men klart overbebyrdede. Således forlygterne bevæge sig yderligere udad, således at den bredere Duster virker. Den LED-kørelys er opdelt i tre, stærkt profileret hætten. Ud over den nye gitter, er modellen et bredere underkøringsværn vagt, der skiller sig ud som aluminioumfarbene lås væsentligt fra kofangeren. Dacia vægt, at beskyttelsen er modstandsdygtig over for ridser.

Dacia DusterForskellene mellem Duster 1 og Duster 2 12 sek.

Den Seitenansciht forbliver tro med tre vinduer og den tilbagestående stigende vindue linje. Imidlertid forruden opvejes af ti centimeter frem og mere geneigt.Die konturerne af A-stolpe forlænges med de nyligt trukket tagrælinger, hvormed de afbrændte hjulkasser og 17-tommer fælge. Den bageste dukker op med brede skuldre og også placeret langt til de udvendige baglygter. Typisk Dacia style element er de fire segmenter af baglygter.

To benzin, to diesel for Dacia Duster

Som det allerede Dacia Duster byder med for- og firehjulstræk. Det er fortsat på to benzin og diesel motorer samt et drev med flydende gas (LPG). Basen model er den Saugbenziner SCE 115 med forhjulstræk, som også er tilgængeligt i en LPG variant. Den turbo benzin TCE 125 fås med for- og firehjulstræk. Diesel entry-level motor er den dCi 90 med forhjulstræk. Jo stærkere dCi 110 tillader et valg mellem to og fire drivhjul. Kun for dCi 110 er Doppelkuppluns automatisk EDC på valg.

Blind plet Warner og Windowbags

Duster (2017) Foto: DaciaDas indre af Duster har omarrangeret Dacia og opgraderet.

En forstærket krop er at forbedre sikkerheden. Der er også Windowbags der bruger Dacia for første gang. Aktiv sikkerhed forbedret en blind-spot advarsel, som registrerer kantede ultralyd køretøjer døde og advarer med en lys spejle fra farlige vognbaneskift. Nyt om bord også komme med Hill Start Assist og en funktion til at tænde og slukke for nærlyset.

forbedre komforten tillæg keycard håndfri, hvor nøglen kan blive i lommen, et klimaanlæg og forbedrede standard sæder. I den nydesignede cockpittet af skærmen sidder den nye Media Nav evolution mellem de nydesignede lufthuller og en switch tastatur. Rattet har - som i Sandero - fire eger Huptaste ikke længere ligger i ratstammen stilk.

Dacia Duster Grand med syv sæder

Senere vil der være en syv-sæders version med en tredje sæderække. Men Dacia Duster kommer, Grand i 2018 til markedet og får en længere akselafstand. Han ventes omkring 20 centimeter længere (4,70 meter) mislykkes, fordi fem pladser, som også signifikant Ved længde på ca. 4,30 til 4,50 meter. I løbet af fem-sæders udvider sin støvle volumen på 500 liter, forventes de syv-sæders at komme med mindst 650 liter.

Tidlig 2010 blev Dacia Duster lanceret til en pris på 11.900 euro på markedet, i alle hjul version af det koster 13.700 euro. Til dato har Dacia bragt fra SUV over en million modeller i mere end 100 lande på manden.

Mere om Dacia Duster