Erlkonig Mercedes A-klasse W177: Ny Compact-generation 2018

Mercedes vil bringe i begyndelsen af ​​2018, den nye generation af A-klasse (W177) på markedet. Men storm Herwart giver os nu et kig på den uncloaked A-klasse.

2017/11/02 Holger Wittich 14 Kommentarer

Nogle gange en Erlkonig jægere skal også være heldig og det helt rigtige tidspunkt på stedet at være - nemlig, når Sturm Herwart wegpustet presenningerne af crash test køretøjer og tillader en klar opfattelse af de nyeste modeller. Så Herwart dermed har "afsløret" i de seneste dage, den A-klasse og A-klasse sedan. Dette er, hvad er en markant udvikling af den kompakte model med smalle forlygter, smallere grill og en revideret bagende. Mindre beading på siden er også identificere, hvordan den brede C-stolpe.

Ny Mercedes A-klasse med nye varianter

Siden 2012 har A-klasse (intern W176) i Tyskland i starten og stadig har de andre Mercedes modeller GLA, CLA og CLA Shooting Break produceret på MFA-platformen (modulær forhjulstræk platform) i tillæg baseret stadig aktuelt Hyundai Q30 og den QX30 på denne platform.

Mercedes A-klasse ErlkonigErlkonig på Nürburgring pålægger 2:13 min.Mercedes A-klasse Foto: Christian SchulteSo gør den nye Mercedes A-klasse. Med hensyn til dimensioner, modellen definerer ikke.

Den nye generation af A-klasse, vil antallet af varianter stige - blandt andre en notchback version af A-klasse, som bør være interessant for det kinesiske marked og en Mercedes GLB, som bør være orienteret som en lille SUV på G-klasse. den nye MFA2 basen fungerer som en platform for alle modeller. Det bør hjælpe køretøjets vægt igen reduceret med 50 kg og til at gøre kroppen mere stiv. Akselafstand den nye Mercedes A-klasse vokser med omkring 2 centimeter, som bør passagererne ankommer på bedst. Især den bageste indgang til at vise sig mere bekvemt.

Virtuel cockpit for A-klasse?

Disse kan så være glad, selvfølgelig, en nydesignet interiør, forbliver spørgsmålet om, hvorvidt de store cockpit skærme fra S- og E- og C-klasse stadig blive væltet ned yderligere.

Erlkonig Mercedes A-klasse Foto: Stefan Baldauf endnu forklædt med en cockpit ramme: De nye digitale skærme i A-klasse.

En første indikation er EQ studiet, her er skærmene var uden cockpit tag gratis på instrumentbrættet. Vores første Erlkonig billeder bekræfter, at. Selvom cockpittet ikke er forfalsket med en limet-ramme, de digitale skærme er, men at genkende. Ligeledes den store skærm i midten af ​​instrumentbrættet. Han bærer en krom stel og det faktisk viser sig kun en lille afgrænsende top. Om der vil være i den grundlæggende version er stadig analoge instrumenter, er stadig uklart. På mellemlang sigt analoge Insturmente har haft deres dag. Den roterende trykknap controller på midterkonsollen har også haft sin tid.

11/2015 Infiniti QX30 LA Auto Show Foto: InfinitiAuch Infiniti QX30 (billedet) og Q30 er baseret på Mercedes-platformen.

Ny A-klasse igen med små motorer fra Renault

Det er klart, er imidlertid motoren koncept. De mindre dieselmotorer vil igen blive leveret af partner Renault i den nye generation. De to-liters dieselmotor vil blive erstattet af OM 654 enheder, såsom dem, der anvendes i den nye E-klasse. Disse gør 150 eller 194 hk.

Mercedes-AMG 4MATIC A45, set forfra Foto: Hans-Dieter SeufertAls AMG-version gør A-klasse i øjeblikket 381 hk - i fremtiden er det at gå over 400-hk mærke.

De benzinmotorer er også en ny generation af motorer i starten. De internt M254 drev nævnte (efterfølgeren til M274) vil blive indført indtil 2017:e De har stadig 2-liters slagvolumen, direkte indsprøjtning og trykladning - mens også e-læssere kunne bruges. Ud over den A250 og AMG 45-version (400 hk) vil også blive indsat i A-klasse, en ny power version. Effekt: Omkring 280 hk. AMG-version af den A-klasse vil have mere end 408 hk, som han vil udmattelse: fra den nye to-liters. De fire-cylinder med remtrukket starter generator og 48-volt elektriske system er koblet takket være den nye Neugang automatisk med alle fire hjul. Den erstatter den nuværende syv-trins automatgear og tillader en større spredning og også tåle mere moment. En E-Turbo vil også holde senere i A-klasse feeder.

Erlkonig Mercedes A-klasseNy generation friskfangede 02:26 min.

Når det kommer til hybrid teknologi, er A-klasse opgraderet. Den helt elektriske rækkevidde vil være op til 100 km.

Ellers til anden generation arbejde op manglerne ved den første. Mere klarhed, søges en større kuffert åbning og mere plads i den bageste. Med hensyn til design, vil den nye A-klasse med betydeligt mindre beading fortælle. Den nye Mercedes A-klasse vil lancere prissat så nogle 25.000 euro.

Mere om Mercedes A-klasse