Særlige spørgsmål for vintage eller almindelig optagelse: Hvornår en H-plade værd?

Biler, der er ældre end 30 år kan komme ind H-plader med standard beskatning. Vi forklarer, hvad der er det særlige nummerplader for veteranbiler og hvilke modeller det værd.

2017/05/23 Uli Baumann 2 kommentarer Drevet af

For at beskytte kulturelle biler, lovgivere i 1997 introducerede H-plader. H flaget er en speciel nummerplade til veteranbiler, som først blev registreret før mindst 30 år og er i en god, original eller moderne restaureret tilstand. Den tilsvarende tilstand af sit køretøj, skal ejeren bekræftes ved en klassisk bil vurdering. Omkostningerne ved en klassisk bil vurderinger kan variere fra 80 til 200 euro.

Hvis H-flaget tildelt en sådan fejende 191.73 euro bilafgift uanset kapacitet og forbrug for vintage grund. Motorcykler beskattes et fast beløb på 46,02 EUR. Endvidere skal køretøjer er ikke underlagt adgangsbegrænsninger i miljøzoner med H-plader. En klassisk bil, så kan vi endnu dahren stadig overalt.

Når i 2019 bilen vejafgift vil træde i kraft køretøjer med H-plader er også behandlet enhedstakst og koster 130 euro. Men denne afgift ikke komme til vejen skat tilføjet, men vil blive opkrævet et omkostningsneutral for køretøjets ejer.

Mange klassiske bil kører billigere uden H flag

Men ikke for hver model, en H-plader værd. Da opnås mest 30-årige grænse på mange modeller med G-Kat, du går ikke nødvendigvis til den faste skat-effektiv. motorer Lille volumen med emissionskontrol køre effektivt efter den konventionelle beskatning forskydning og kan også køre på miljøzoner af gældende lov med en grøn plakette. Her skal det genberegnes i de enkelte tilfælde. En to-liters benzinmotor med Euro 2 for eksempel koster 174 euro skatteår, og derfor så er omkring 18 euro under den faste afgift.

kan spare klassiske bilejere i bilforsikring. Fordi en klassisk bil flyttes generelt mindre og i modsætning til konventionelle biler, Assekuranzen og specialkemikalier forsikringsselskaberne holder særlige priser til rådighed, der normalt er lavere end konventionelle tilbud. Hertil kommer, biler kan med H-plader fra den 1. oktober 2017 og skal accepteres kun sæsonmæssigt, hvilket medfører yderligere besparelser. Med kombinationen af ​​H og plader sæsonmæssige licens, er det muligt at tolerere hans Oldie eksempel, kun nogle få måneder om året. Minimalt kræver to måneder, den lovgivende, højst 11 måneder er mulig. Uden anvendelsesperioden imidlertid køretøjet kan så ikke køres på offentlig vej - og ikke bestemmes. Hertil kommer, mens der mangler forsikringsdækningen - selv mod tyveri ikke er forsikret derefter barnet, fordi skroget hviler.

Saisonkennzeichen fås med eller uden H

Den faste vejafgift for veteranbiler vil blive beregnet forholdsmæssigt. Enhver, der registrerer sine veteranbiler, for eksempel, i seks måneder, vil betale i fremtiden kun omkring 95 euro per år. At sammenligne løbet af året skattesats er afgørende, fordi selv normale karakteristika kan være sæsonbetonede nummerplader, hvilket reducerer deres motorkøretøj skat i samme omfang.

For forsikringspræmien, kan ingen generel erklæring mødes. Billigere men det vil under alle omstændigheder.