Ford Kuga 2017: Ny Ford SUV fra 23.300 euro

Mere end bare en ansigtsløftning: Ford Kuga renoveret den grundlæggende, bringer en ny nøjsomhed diesel og moderniseret teknologi. er orden lancere straks fra 23.300 euro.

2016/08/01 Torsten Seibt 1 Kommentar Drevet af

Ganske overraskende gik det ikke kommer, hvad Ford haft siden lanceringen på Mobile World Congress i Barcelona, ​​og efterfølgende på Motor Show i Genève. Allerede ved LA Auto Show i slutningen af ​​2015, havde den nye Ford Escape-rullet ind på scenen og viste, hvad vi kan forvente fra den kommende Kuga ansigtsløftning. Og så vil det være. Men der kan nu ses på verdenspremieren på den nye Ford Kuga, ikke hundrede procent, og én til én.

Ford Kuga 2017 hovedsageligt fremad ny

En direkte sammenligning af tvillingerne Kuga og Escape små detaljer falde til at afvige - en lidt ændret design sprog til nederdel, let modificerede lufthuller indeni, men intet virkelig revolutionerende. Hvilket selvfølgelig fremtidens Kuga adskiller sig fra Ford Escape, drevet teknologi. I diesel-kyndige Europa vil der være en ny 1,5-liters basen diesel med 120 hk, som erstatter den lige så kraftfuld to-liters diesel.

Udseendet af den nye Ford Kuga vil ændre sig markant, især fra fronten. Et stort gitter nu dominerer den forreste ende, en anden grill bevæger sig dybt ind den forreste kofanger. Lampen design forværres bære i de nye forlygter, en LED-kørelys lås.

Ændringerne i bagsiden af ​​Ford Kuga 2017 falder mindre dramatisk. Den grundlæggende form er stort set den samme. Mest bemærkelsesværdig er den nye tværstang mellem baglygterne og manglende fordybning til denne indikator. De baglygter få et nyt layout og indrammet i krom blinklys.

Ny besparelse diesel

Inde var mere end bare en gang mopped våd. Skift til nye bistand og networking muligheder Ford har brugt til at genopbygge cockpittet strengt. Den "Vielknöpferei" er afsluttet, især den centrale del af instrumentbrættet er tyet. Dette omfatter den meget større og vaklede ned farvedisplay, en strømlinet udseende til luft drift og væsentligt reduceret kontakt landskab til lydsystemet.

Ændringen af ​​den mekaniske hånd til en elektrisk betjent parkeringsbremse giver ekstra opbevaringsplads i midterkonsollen, forudser også en ny multifunktionsrattet. Deling af cockpittet viser intet ændringer, over de små analoge målere til tank og kølevand er stadig den ekstra farve monitor.

Den nye 1.5-liters TDCi diesel som grundlag for at opnå et gennemsnitligt brændstofforbrug på 4,4 liter. Mere effekt til rådighed med stadig tilgængelig to-liters TDCI i 150- og 180-hk versioner. De, der foretrækker benzinmotor, modtager 1,5-liters Ecoboost med 120, 150 og 180 hk effekt, brændstofforbrug fra 6,2 til 7,4 liter.

Ford Sync 3 kommer

Honor til en teknologi opdatering er de mange hjælpesystemer, den nye Ford Kuga vil automatisk bremse i nødsituationer, Aktiv By Stop reagerer nu ved hastigheder op til 50 km / t, en Parkering Assistant er også tilgængelig.

Venner af netværk i den nye Ford Kuga meget aktivitet. Den "connectivity-systemet Ford Sync 3" er ankommet. Den sammenlignes med det tidligere system har øget computerkraft end en faktor ti og binder smartphone ind i køretøjet miljøet, herunder stemmestyring. Stemmen kontrol er i stand til at reagere meget gerne den intelligente assistent for smartphones på komplekse forespørgsler. Meddelelser som "Jeg vil have en kop kaffe" bør føre direkte til målet. Hvorvidt afkommet også høres med "Jeg har brug for tid" er stadig uvist.

Ny Kuga starter ved 23.300 euro

Apropos unge, hvis der allerede er i kørekortet alder kan far sende ham trygt med den nye Kuga til pisterne. Det programmerbare "MyKey" -Zweitschlüssel fungerer som en part pooper, det kan for eksempel indføre en fast hastighedsgrænse eller, mere almindeligt, begrænse omfanget af lydsystemet.

Den nye Kuga kan betsellt samme. Priserne starter ved 23.300 euro. De Titanium versioner er at være havde fra 28,250 euro. Priserne for Kuga ST-linje starter ved 30.600 euro. Det luksuriøse Vignale versionen koster mindst 34,650 euro. Første leverancer følge i begyndelsen 2017:e

Mere om Ford Kuga