Fahrbericht nye VW T-Roc (2017): vejen for første gang i Golfen SUV

IAA 2017

Volkswagen udvider Golf-serien til en SUV-model og bringer enden af ​​VW T-Roc på markedet. Vi har alle de data, og var på den første prøvetur med den tidligere mest kompakte og bedst VW SUV.

10/13/2017 Andreas Af Torsten Seibt 46 kommentarer Drevet af
 • Sæde montering i den nye VW T-Roc
 • Funktioner og priser
 • Motorer: 6 benzin og diesel
 • Nyt: drev rapport af den nye T-Roc (opdatering)

Mellem Golf og Tiguan stadig passer en T-Roc: SUV boom og væksten af ​​modellen ændres gøre plads til en anden kompakte SUV baseret på den modulære tværgående matrix (MQB). T-Roc er kortere, fladere og perkier end Tiguan, men stadig giver plads til en polo SUV. Salgsdirektør Jürgen Stackmann antager "at den årlige mængde af denne lille kompakte SUV er i de næste ti år til 10,6 millioner køretøjer stige fra aktuelt 6,4 mio."

Nyt på IAA: R-line

På IAA viste Volkswagen T-Roc for første gang for offentligheden. Ny sporty R-Line, som kan stå i T-Roc er stærk.

Typisk VW? ikke nødvendigvis

Men først nærmer vi den nye T-Roc, den samme meddelelse om, at han skiller sig ud: tofarvet maling, store hjul med brede hjulkasser, der ender selv i en skulder på bagsiden. Linjerne er klare, skarpe kanter, der er typisk Volkswagen. Men der er noget andet: den skrå fremad C-stolpe, ringformede kørelys, en krom stribe over sideruderne, den store bogstaver i midten af ​​bagklappen. "Ideen var at lave en meget ungdommelig bil," siger udvendig designer Urs Rahmel.

VW T-RocGolf SUV i videoen 06:07 min.

Fra 150 hk firehjulstræk i T-Roc

Tag til Volkswagen T-Roc mod den voksende skare af små SUV, der kommer i stor del fra importører, men også komme fra huset: Audi Q2 og Skoda Karoq om, eller Renault Captur, Citroën C3 Aircross, Opel Crossland X og Kia Stonic. I stedet for off-road egenskaber dichroisme er annonceret. I modsætning til de fleste konkurrenter, og bare gerne hjem rival Audi, Volkswagen, men tilbyder også firehjulstræk - tillæg for de 150-hestekræfter, standard på topmodellen med 190 hk. Ikke desto mindre er den drivende profil kontakten skal være sjældne klikkede på off-road-program. På vejen vil VW T-Roc tilsvarende komfortabel kørsel som en Golf. "Især med firehjulstræk af T-Roc er en masse sjov at køre," siger serie direktør Karlheinz Helvede.

Sæde montering i den nye VW T-Roc

VW T-Roc (2018) sæde fitting Foto: M. Meiners / VWDas cockpit der er to farver.

Selvom eksternt svarer i størrelse til VW Golf, T-Roc er inde mærkbart strammere. Det kommer på grund af den højere siddeposition faktisk lettere at rengøre, men kan ikke se ud samt: tykke kolonner og relativt små vinduer gør det vanskeligt at overskue. Bagsædet kan være lidt variabel - ryglænene fold i klassisk 60:40 - men behagelig høj installeret. Så selv Langbenet sidde komfortabelt. Fordi hovednavn er klogt formet, forbliver hos den panoramiske tag nok headroom.

Enhver, der starter fremad, sidder på 572 mm højde, bagsædet har 618 millimeter en lidt bedre udsigter. Men forsiden er der at se noget, Aktiv info display for eksempel med dens skærm instrumenter til 11,3 inches diagonalt. Smukke højt oppe i midterkonsollen, MMS visning af musik og navigation siddende. En 6,5-tommer skærm er standard, den øverste system Oplev Media har en 8-tommer skærm.

Midterkonsollen er gearstangen har den samme farve som pynteudstyr på instrumentpanelet. Afbrydere og håndtag er godt ved hånden. Digitale instrumenter og infotainment skærm under glas imponere med deres strålende optik og display mangfoldighed. Mindre imponerende, men snarere almindelig, nogle materialer tage på interiøret. Sure alt er stramt leddelt og fast installeret i Volkswagen.

Meget bistand, dels tillæg

Som standard, T-Roc har en by nødbremsesystem med fodgænger afsløring, multi kollision bremse og advarsel lane afgang. Tillæg der er en afstand fartpilot, som regulerer til 210 km / t bageste kamera. Eleven assistentsystemer viser listen over valgmuligheder, den tikkende travlt her, som Tiguan advarer når sikkerhedskopiering af parkeringspladser foran tværgående trafik, vognbaneskift foran modkørende køretøjer og truslen om træthed.

Smartphones par bil ved Mirror Link, Apple og Android carplay mens batteriet oplades induktivt i midterkonsollen. Det koster ekstra, samt diverse online funktioner, der giver navigation søgning ud specielle mål og parkering, information om trafikpropper og viser meddelelser.

Således er den nye VW driver T-Roc

Selv udseendet signalerede: T-Roc ret uhøflig. For første kørsel dato er der kun blev rører Topmotorisierungen, kan spændende nye TSI 1,5-liters med 150 PS være endnu ikke kommet. Så to-liters, Diesel, DSG, fire-hjulet. Så T-Roc er ikke helt så billige, men virkelig officielt motoriseret. Kun 1.455 kilo uden chauffør rapporterer databladet, der lyder ganske sjov, selv når står stille.

VW T-Roc FahrberichtRejser i Golfen SUV 02:00 min.

Gemt du hurtigt, er arbejdspladsen sat op, klar til at gå. Den drivende Programmet kontakten stopper ved siden af ​​standard programmering giver også mulighed for at indstille enkelte parametre såsom styretøj og transmission reaktion på personlige præferencer. Forskellene er mærkbar, og fordi styretøjet i normal komfort-mode har en noget lunken håndtryk, justeringen forbliver den samme i sporten. Den kraftfulde TDI med den kompakte crossover forventes at være nogen reel opgave kan meget vel udtrykke hastighed kælder og faktisk giver i enhver køresituation suveræn løft.

Sjovt at køre i T-Roc

At bag førersædet ikke strækker sig fodboldbane, kan du føle fra de første meter, T-Roc kører sin smukke med sin korte akselafstand sprød og lydhør. Og det springer også. Ikke ubehageligt, men ikke super autentiske. Potholes eller ru bump men klarede ganske tørt uden megen rumlen. Sammenlignet med større Tiguan slående at nedskæringer også blev anerkendt med hensyn til vibrationer og støj isolation. Dækstøj er til stede end sin storebror, vinden fejer hørbare omkring huset. Velisoleret og kontrast klangfulde brummende udtalelser fra maskinrummet.

Selvom styringen selv er intetsigende i sport-mode, præcis og direkte er det bestemt. Så T-Roc kan surfe på den bølge af drejningsmoment og drev engageret af Serpentine vej på prøvebanen i den portugisiske bagland, sammenholdt med den gode handler DSG gearkasse. Også tak til de komfortable og stærke måde sæder er at komme ret til glæde. Han føles lidt som en udskæring ski - ikke rowdy og radikal, men stærkt svingende. Kort sagt: Hidtil ingen VW SUV har givet så meget aktiv køreglæde på kurvet grønsvær.

Ulempen er naturligvis reduktionen i mange ting. Billigere materiale i cockpittet sparer vægt, men bare ikke så luksus rører hans angår; de små ydre længde resulterer i en overskuelig plads i række to, så snart de forreste voksne europæere sat komfortabelt. Også slående det første drev Dato: De udvendige spejle er ikke ligefrem enorme, i tung trafik dobbelt så ofte du ser ud til at vurdere alting.

Mindre længde og højde

Skoda Fabia SUV Alle MQB SUV fra Volkswagen Da Volkswagen T-Roc er til Skoda Karoq

4,23 meter længde af T-Roc besidder en kvart meters afstand til Tiguan. Korte udhæng og selvsikre 1,82 meter bred flytte proportioner. Designer Urs Rahmel forklarer: "Vi har lagt en stor indsats for at holde forlygterne smal". Til dette, kørelys vandrede ind i kofangeren. De grundlæggende modeller har vandret LED strips og separat indikator. Ekstragebyr en LED ring skifter fra hvid dagtimerne kører på appelsin blinkende lys i løbet af dagen.

To trim niveauer

Ud over basen, der er den udstyrslinjer sport og stil, der er forskellige i størrelse og udseende, men lige så vigtigt er. Dette kommer på VW ikke ofte typisk er en hierarkisk opdeling af udstyrslinjer såsom Golf, der er tilgængelig som Trendline, Comfortline og Highline. Sport og stil er hver på 17-tommer hjul. Stil oplyser atmosfære og kan vælge mellem fire farver til interiør og tag. Sporten er differentieret med aluminium pedaler, baglygterne og bagruder er mørke tonet, og forsæderne polstret atletisk.

T-Roc også med R-line

Hvem køber sport eller stil, R-Line er at bestille for indvendig og udvendig. Uden for derefter dekoreret med et motiv strimler sidepaneler og døre, kofangere er stærkere formet og malet i farven. Frontskørtet har integreret tåge lampe og en krom strimmel, den bageste en sort kornet diffuser. R-Line logoer kan findes i den reviderede kølergrill og på sidepanelerne. De side rocker lister er ikke modregnes i sort, men malet i bilens farve. Tohjulede størrelser er tilgængelige: Den 18-tommer hjul hot Sebring, 19-tommer model "Suzuka".

Inde, R-line logo findes på dørtrin, gulvmåtter og forsæder, startskærmen og på rattet. Sæderne er betrukket med stof og microfiber, pedalerne har stålkappe rustfri og headliner er sort.

Fra september fra 20,390 euro

VW T-Roc (2018) Motor Foto: M. Meiners / VWJe tre benzin- og dieselmotorer fra 115 til 190 hk er tilgængelige.

T-Roc starter i september med priser fra 20,390 euro, så det er godt 2.000 euro billigere end den tilsvarende placeret Audi Q2. Fra november, forhandleren og de første kunder få ham. Start ordren kun benzinmotor med 115 og 190 hk og diesel med 150 hk kan havde. Europæisk T-Roc rulle ud af fabrikken i Portugal Setubal, et andet site i Foshan produceret til det kinesiske marked.

Seks motorer er tilgængelige, som spænder fra en-liters tre-cylinder med 115 hestekræfter og forhjul drevet op til de respektive 190-hk to-liters fire-cylindrede modeller, som er nu standard på firehjulstræk og DSG. Motoren programmet og af de aktuelt bestilles muligheder omfatter:

 • 1,0 TSI 115 hk, 200 Nm, baghjulstræk, 6-trins manuel gearkasse, fra 20,390 euro
 • 1.5 TSI 150 PS, 250 Nm, baghjulstræk, seks-trins manuel gearkasse
 • 1.5 TSI 150 PS, 250 Nm, baghjulstræk, syv-trins DSG
 • 1.5 TSI 150 PS, 250 Nm, firehjul, syv-trins DSG
 • 2,0 TSI 190 PS, 320 Nm, firehjulstræk, syv-trins DSG, fra 30.800 euro
 • 1,6 TDI, 115 hk, 250 Nm, baghjulstræk, seks-trins manuel gearkasse
 • 2,0 TDI, 150 hk, 340 Nm, baghjulstræk, seks-trins manuel gearkasse
 • 2,0 TDI, 150 hk, 340 Nm, baghjulstræk, syv-trins DSG
 • 2,0 TDI, 150 hk, 340 Nm, firehjul, syv-trins DSG, fra 31,825 euro
 • 2.0 TDI. 190 hk, 400 Nm, Firehjulstræk, syv-trins DSG
Mere om VW T-Roc