Nye Ford Mustang Shelby Super Snake (2017): US sports coupe får 750 hk til 50

Shelby har bygget neste makt versjon av Mustang. Mustang Super slange er 50 og Shelby feirer denne med en 750 hk versjon. Premiere modellen i Arizona som en del av Barrett-Jackson Scottsdale auksjon.

19.01.2017 Uli Baumann en kommentar Powered by

Med Shelby GT350 og Shelby GT350 R Ford har allerede to hot, 526 hk, jern i sportsbil brannen. Likevel kundene ønsker offenichtlich enda mer kraft. Svaret Shelby med en ny Super Snake, som markerer 50-årsjubileet for den giftige slange samtidig. Den første Super Snake ble lansert 1967th

Ford Mustang Shelby Super Snake 2017 Foto: Shelby AmericanLos det kommer på 670 hk, 750 hk, det er et alternativ og mer på forespørsel.

Av den nye Ford Mustang Super Snake, som er basert på Mustang GT V8, 500 eksemplarer er å bli lansert. Som en premie Shelby American kalt 69,995 amerikanske dollar (tilsvarer nesten 65 500 euro) pluss skatt. De som allerede har en gjeldende Mustang GT, kan også la gjenoppbygge. Her er kostnadene så på 36,795 dollar pluss skatt. I bytte får kunden en utviklet sammen med Ford ytelse sportsbil som vil skinne på racerbanen.

De fem-liters V8 Super Snake å komme inn i en oppgradert versjon med en kompressor til 670 hk, som bestiller større kompressor må kjempe selv med 750 hk. På forespørsel leveres enda mer kraft. Det forskyves manuelt eller ved valgfri automatgir. Selvfølgelig har chassiset blitt fullstendig finjustert og oppgradert bremsene med seks-stempel calipers foran og fire-stempel calipers bakre og kraftig dimensjonert bremseskiver. Super med 750 hk og automatisk skal sprute på 3,5 sekunder til 60 mph, rive av kvart mil på 10,9 sekunder og kan bygge seg opp til 1,2 g av tverrkrefter.

Selvfølgelig må den nye Super Snake gjelder også optisk tykk. Shelby utstyrt Mustang med en ny hette med en mektig kraft kuppel, pluss det er nye fendere, nye spoilere og splittere, en ny grill, nye LED tåkelys, en ny bakre støtfanger og en ny bakre diffuser trukket. kan ikke være manglende Jubileums emblemer og langsgående striper på kroppen. Som grunnfarge, til alle Mustang farger å velge mellom. Dette temaet går også gjennom det indre, som er i tillegg utstyrt med oppføring vakter, nye instrumenter, en spesialutgave plakett og nye gulvmatter.

Det er også 20 inches brede hjul med sportsdekk og mange alternativer som vil gjøre Super Snake har enda mer bite.

Tilbys er Super Snake med en 3-års garanti med Shelby og en 36 000-mile garanti på drivverket.

Les mer om Ford Mustang