Mazda 3 Modelår 2017: ansigtsløftning og nye funktioner

Mazda 3 får et lidt andet udseende både inde og ude samt nye elektroniske funktioner fra de større 6, såsom G-Force Kontrol og en front kamera til 2017:e

2016/11/28 Uli Baumann

Køretøjet foran opdateres Mazda 3 gaver på både krop varianter med bredere og smallere gitter forlygter. Fra Eksklusiv LED forlygter er standard, så sidespejlene er elektrisk folde. I deres huse sidder LED-indikatorer. Interior bør give blødere materialer til en mere ædel udseende, støj og vibration Mazda har reduceret. En del af de støjreducerende foranstaltninger, som Mazda 6 bebudet har: en vibrationsdæmper i stemplet pin reducere dieselmotor, der typiske vibrationer kan høres som "søm".

Mazda 3 med forbedrede sikkerhedsfunktioner

Det nye udstyr funktioner i Mazda 3 til model år 2017 fortsætter med at tælle en forbedret head-up display med en højere opløsning og farvegengivelse herunder vejskilte. Dernæst er der fremtiden, som i Mazda 6, en opvarmet rat. Selv med G-Vektoring Styring af 3 accepterer et Fuinktion fra 6: Softwaren passer, når man drejer drejningsmomentet, så føreren lettere kan give efter og passagererne føler sig mindre ubehagelige bevægelser. En elektrisk parkeringsbremse erstatter den mekaniske håndbremse.

Den udvidede-City Emergency Brake Assist arbejder nu med en front kamera, i stedet for laserteknologi, og så nu arbejder på en større hastighed rækkevidde og også registrerer fodgængere. Desuden bremser køretøjet, når en overhængende kollision fra selv ved bakning. Funktionaliteten af ​​vognbaneskift er forlænget ved Ausparkhilfe.

Motoren vifte af Mazda 3 forblev uændret. Der er yderligere tre benzin og to diesel til at vælge fra. Benzinen opnåelse 100-165 hk, dieselmotorer kommer i 105 og 150 hk. Brændstofforbruget er 3,8 til 5,8 liter.

Den forfrisket Mazda 3 kan købes for det tyske marked fra efteråret 2016, leverancer begynde med den officielle lancering på markedet i begyndelsen af ​​2017. Priserne er ikke blevet kaldt.

Mere om Mazda 3