Marked Oversigt SUV til bugsering: Den stærkeste SUV til kørsel med anhænger

SUV'er og SUV'er er et godt valg, ikke kun på grund af den overlegne drev konceptet og evnen til off-road kørsel. Også til at trække tunge anhængere, de er første valg. I vores gennemgang, viser vi de bedste trækkende køretøjer fra tre tons trækkende kapacitet.

17/10/2010 Drevet af

De er påhængskøretøjets samlede konger og foreskrevet ved lov: I afsnit 42 i færdselsloven er det begået. SUV'er er velkomne til at benytte kun køretøjsklasse 1,5 gange værdien af ​​dens egen maksimale vægt på krogen. Selv i tunge lastbiler, er en kontinuerlig bremsesystem kræves dertil i SUV møder den kommercielle påløbsbremse.

SUV'er til bugsering - Moment giganter og budget muligheder

Der er således talrige hjulstrukne køretøjer, der kan trække op til 3,5 tons - et vigtigt argument for virksomheder, men også for folk med alvorlige hobbyer, at store campingvogne eller både til at tage på ferie.
I vores gennemgang (se foto show) viser vi de mest tiltalende SUV'er og SUV, der kan trække mindst 3.000 kilo - forskudt med en faktor på drejningsmoment gange trækkende kapacitet. Disse er konsekvent dyre luksus SUV - vi er nysgerrige efter at se, om de rette havde gættet vinderen. Vi kalder på billedet viser indekset derfor følge drejningsmoment giganter også alternativer i prisen på op til 35.000 euro, hvilket kan tage ordentligt hvad for en markant færre penge på krogen.

Afstemning SUV med reduktion: Hvad mærke er din favorit land RoverJeepMercedesToyotaNissanSuzukiLadaMitsubishiIvecoErgebnis vise mere om Audi, BMW, Iveco, Jeep, Land Rover, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Toyota, VW?