Knight XV – pansret SUV: Rambo-Mobile til millionærer

Hvem ordet "gadekamp" bogstaveligt talt tager, er godt tjent med Conquest Køretøjer: Knight XV er mere end pansret bil. Og han er ikke en sag for lejlighedskøb jægere selv for de frygtsomme.

2013/07/16 Torsten Seibt Drevet af

Diskret er anderledes: der er omhyggelig med ikke at bære hans personlige rigdom og status på ydersiden, er på Conquest Køretøjer fra Toronto, Canada, på helt forkert adresse. Fabrikken bygger pansrede køretøjer til folk, der er villige til at betale en smuk øre ret til et maksimum på martial udseende. Med Knight XV canadierne nu præsentere den seneste udvikling for gade kamp.

The Knight XV kunne have sprunget også en apokalyptisk film - Resident Evil eller lignende er en spontant til at tænke på. Imod ham påvirke Hummer H2, bestemt ikke en lille bil, som et stykke legetøj til snævre italienske by gader. "Er du klar til at blive slået til ridder?" fabrikanten anmoder i sine reklamer. Hvem ønsker at sige ja, bør ikke hører til de mennesker, der altid har deres disponible ramme i tankerne: slanke 629.000 amerikanske dollars vil koste Knight XV. Strikekurs.

Knight XV - til ham alt er enorm

men der er hvad der svarer til 440.000 euro og en masse metal: 5,9 tons egenvægt gør den 6,1 meter lange Knight XV på skalaen, og der kan stadig være en masse ammunition og champagne bunkers til den velbeslåede klientel: 4,5 tons nyttelast. Også i højde og bredde (2,5 meter) det kræver en garage ud over tyske standard garager.

I kørsel Knight XV værdig: kunderne kan vælge mellem en seks-liters V8 af General Motors (350 hk, 600 Nm), eller den legendariske Cummins sekscylindrede dieselmotor i den nyeste version (6,7 liter, op til 350 PS, op til 1.098 Nm).

Som standard Knight XV kommer med stor kæle faktor for beboerne: læder interiør, enkeltsæder med bærbare computere, omfattende underholdningsprogram udstyr, dyb-bunke tæpper. De, der ønsker det, kan også være et første klasses flysæde installeret med sleep-funktion, beundret satellit-tv på en fladskærm og kølig drink fra den indbyggede bar nyder en cigar fra humidor. RFT-dæk, størrelse 385/65 til 22,5 og et nattesyn kamera serie, der er ekstraudstyr på sirenen igennem på skadestuen iltforsyning til passagererne og en detektor til magnetiske bomber på vognbunden mange ekstravagante muligheder for tilpasning.