Bil reklame – historiske Porsche annoncer: Den bedste reklame motiver af de seneste årtier

I begyndelsen Porsche giver absolut ingen reklamer. Men i dag er brandet kendt for deres annoncer, nogle reklamer forblive år i hukommelsen. Vi viser højdepunkterne i Porsche reklamer fra de seneste årtier.

18/09/2016 Andreas Of 1 Kommentar

Ferry Porsche var reklame med skepsis. Mere vigtigt for virksomheden er det tæt kundeloyalitet til brandet. Den første Porsche Club blev stiftet den 26. maj 1952 - den første Porsche sportsvogn på dette tidspunkt en ung Farm. I samme år, fire år efter grundlæggelsen virksomheden, kommer ud i den første udgave af Kundenmaganzins Christopher i juli.

1952: kørsel på sit fineste

Chefredaktør Richard von Frankenberg er som ædle racere en typisk Porsche drivkraft for de tidlige år. Fra ham, sloganet benyttes indtil firserne kommer "Kørsel i sin bedste" Designet tager Stuttgart grafiker Erich Strenger, der købte i 1951 en Porsche 356, men ifølge hans egne ord "et par nye bukser, skjorte, sko og sokker, "ville sandsynligvis have været mere nødvendigt, da Porsche arkivar Dieter Landenberger skriver i sin bog om historien om Porsche reklame.

Porsche Reklame Hanns Lohrer Foto: PorscheIn tresserne Porsche annoncerer i pop art stil.

senere Strenger også designet reklamer af mærket. Frankenberg også public relations af mærket er baseret på. I første omgang faktisk mødes personlige kontakter, en nær customer relationship management, messer, væddeløb succes og testrapporter at sælge Porsche. På annoncer frafaldes Porsche først. Dette har også økonomiske grunde: For store kampagner, den lille virksomhed ikke er økonomisk stærk nok.

Paul Pietsch køber efter testen en 356

Det vigtigste medie er derfor i første omgang anmeldelser. Og det virker bedre end tanke i en sag: en kører og udgiver Paul Pietsch skriver i juli 1951, "Bilen - Motor und Sport": "Alt i alt er det Porsche, der leveres som en coupe og cabriolet, en inspirerende bil til der ser mere end blot et transportmiddel i en bil. Jeg kan kun understrege min dom, at jeg havde, så anvendes i den korte tid, jeg kørte denne bil, fordi jeg ikke vil have ham til at savne, og jeg købte testen køretøj fra Porsche KG selv. "

Bil reklame - historiske Porsche annoncer: Den bedste reklame motiver af de seneste årtier Foto: PorscheIn halvfemserne Jung provokeret af Matt til Porsche.

En vigtig rolle i opbygningen af ​​billedet af at spille succes i væddeløb. Disse succeser annoncerede Porsche med plakater, som Erich Strenger designede moderne abstrakt. Porsche 356 præsenteres der som en moderne køretøj til kosmopolitiske mennesker. Fra 1954 til den nydannede salgsfremstød vise motiver, dekorerede også Strenger pleje.

Fra midten af ​​1960'erne mere Reklame Porsche

Som midten af ​​tresserne konkurrencen øges i den automotive marked, Porsche øger produktionen og de mange forskellige modeller udvider, reklame til den nødvendige del af auto salg vil. I en farverig, moderne stil display orden, Porsche gør mere reklame for mærket end for de enkelte tekniske detaljer. En motiv placerer 356 som en drømmebil af en lille dreng - et motiv, der går igen igen og igen i årtier indtil for få år siden blev genanvendt i en kommerciel for 997:e

Dieter Landenberger har skrevet historien om Porsche reklame i et læsbart og nu udsolgt fra forlaget bog: Porsche. Mærket. Reklame.

Et vendepunkt foregår i 1968, hvor Porsche Erich Strenger adskiller og overfører reklamebudget for de modeller 911 og 914 på Düsseldorf agentur Doyle Dane Bernbach. Men strengt designet, for at fortsætte Kundenmagain Christopher og racing plakater.

Den nye agentur designet dobbeltsidet skærm med en meget dominerende foto. Et koncept, der vil fortsætte selv efter indførelsen af ​​G-serie i 1973.

En kursændring i Porsche reklame finder sted fra 1975, en gammel bekendt: Erich Strenger. Den grafiske designer udvikler nye motiver, som han fotograferede. Model er hans kone, skuespillerinden Ursula Oberst.

Bil reklame - historiske Porsche annoncer: Den bedste reklame motiver af de seneste årtier Foto: Porsche Faktuel skærm, ny model, Cayenne.

Strenger udviklet en kampagne specielt til at danne image. Annoncen serien starter i 1975 i Auto Motor und Sport, Der Spiegel og Playboy.

Med introduktionen af ​​Porsche 924-modellen reklamer er mere vigtigt: entry level model med vandkølet frontmotor og transaxle vil blive forklaret. I en annonce motiv gør en 911 Turbo, hvoraf kun vingerne ses samtaleemner.

Vis klassiker: Ingen har brug for ham, alle ønsker ham

I samme år en klassisk afkast: "Ingen behøver ham. Alle ønsker ham, "recruiter skrive om en Porsche 911, efter turn omkring alle beboere i en coach.

I firserne, Porsche introducerede sine reklamer til på teksttunge annoncer. I længere tekster, den følelsesmæssige tilstand af Porsche-driveren skal forklares. Det er ikke godt, skrive kundernes vrede breve til hovedkontoret, skrive dårlige anmeldelser magasiner og en daglig avis offentliggjorde en af ​​teksterne selv forkortede som en glans. aftagerne hurtigt at reducere teksten indhold og fokus på iørefaldende overskrifter.

1992: Bedre bil sport

Fra 1992 Porsche provokeret igen: Den nydannede bureau Jung von Matt overtager Porsche budget. Hamburg annoncører skabe dobbeltsidede designs i lyse farver og sige: Hvordan til at bygge sportsvogne. For mange, motiverne er for prangende, Ord for løs. Tre år reklamerer Jung von Matt, så tager en anden bureau med mere objektive motiver.

Når Cayenne er Porsche går tidligt i offensiven: Fremme af den tredje serie begynder et år før præsentationen af ​​modellen. En Porsche 959 fra Paris-Dakar Rally vil give SUV legitimitet. Problemer med legitimiteten har en Porsche SUV er ikke længere i dag, er der nu med Macan selv en anden serie. men evigt unge er straffen. Om ham reklame fortæller de bedste historier, som den om drengen, der driver Porsche forhandler og test sidder i 997:e

Mere om Porsche, Porsche 356, Porsche 911 (964) 911 (993) 911 (996), 911 (G) model, Porsche 924, Porsche 928