Infiniti QX80: Luksus SUV morgendagens

Nissan datterselskab Hyundai har sit øje med segment af meget store luksus SUV. Da japanerne fortolker dette tema, der allerede undersøgelsen Infiniti QX80 Monograph, som blev præsenteret i New York viste. Nu er der den første teaser fra produktionen model.

2017/12/10 Uli Baumann Drevet af

I løbet af SUV boom, producenter også opdage i stigende grad den luksus kunden. Også, Infiniti ønsker at drage fordel her og klar baseret på QX80 en entsprechenes model før. På New York Auto Show 2017 blev undersøgelsen præsenteret QX80 Monograph, hvilket har givet et nyt design retning og også set frem til en ny luksus-model. Dette er afsløret i november på Dubai Motor Show og går under navnet Infiniti QX80. Nu er der de første teaser billeder af den kommende produktionsmodel.

Luksus SUV til Asien og USA

Infiniti QX80 Monograph Foto: InfinitiMit undersøgelsen QX80 Infiniti Monograph var i New York allerede har en produktion-baseret visning af den kommende store luksus SUV.

Den nye linje er baseret på en tårnhøj, kraftfuld gitter, en velnæret frontskørt med smuk bagkofanger element, plus der er blusset fendere og spalteformede LED forlygter. Vinduerne handle perifert, Greenhouse samlet reduceret. Et nyt afsæt til C-formet D-stolperne har modtaget.

Undersøgelsen Monografi er omkring 5 meter lang, to meter høj og to meter bred. På kroppen sidder mange elementer børstet aluminium accenter. De udvendige spejle er blevet erstattet af kameraer. Belysningen bruger LED komponenter. I hjulkasserne blev 24 tommer alufælge anvendes.

Med den nye store SUV, den japanske sigter speziall på det nordamerikanske marked og salgsregioner i Mellemøsten.

Mere om Infiniti