Alfa Romeo 1750 GTV – Forhandlere Get i skak: Alfa Bertone – Berlinetta perfetta

Stilfuld, hurtig, ønskelig - men nogle gange problembarn: Alfa Classic Center, Bertone Coupe fås fra Alfa Romeo hengivenhed af lidenskab. Vi præsenterer en ikke helt original.

26/02/2014 Malte Jürgens Drevet af

En Alfa Romeo Giulia Coupe serie 105, først indført i 1963, repræsenterer i dag gennemført stil og magi af milanesiske mærke. , Er lavet i fire overordnede faser af konstruktionen til 1977 af jargon "Bertone" .-Kaldet to-dørs indbegrebet af elegant og muskuløs ledsager til bil eventyr af alle slags mænd sætter pris på ham som en kammerat, der er klar til at rotere med piloten gennem tykt og tyndt; Kvinder elsker sin sexede hofte og få coupe til livs udfordring. Det eneste spørgsmål er: hvor kan man få elskere af italiensk mærke en rimelig kopi fra?

300 punkter på tjeklisten Bertone

Ekspert på Bertone fra "kanter Hauber" til Alfa Romeo GTV, f.eks Dortmund Peter Hegemeier, der dedikerer sig siden 1966 Alfa Romeo brand og viser ikke blot den utæmmede skønhed af en perfekt Bertone, men også de til tider grimme spil at glæde i krati coupe nogensinde varige forbitre.

Tjeklisten af ​​Hege Meiers Alfa Classic Centre ACC består af ca. 300 prøvningspositioner, som eksperten omhyggeligt sonderet med en rating på op og ned. Hege Meier: "Det vigtigste, når de køber en Alfa Romeo Bertone er fejlfri som muligt krop. Rust skader kan kun løses meget komplicerede og dyre del. Det er vores erfaring, er det altid værd at købe en dyrere, men godt fra arket hendes bil, fordi restaurering omkostninger ellers kunne undgå uventet høj."

De dygtige stålarbejdere og bankmand løber gennem alt det arbejde af restaurering i sine haller på Dortmund Schulte-Heuthaus Street ned til maleriet. Sammen med Martin Benk og specialister Frank Biskoping (motor), Klaus Hofmann, Jochen Schulz (kroppen) og Office fe Denise Schwerte har rejst overbevist Ruhrpottler en ekspert workshop, som duftposer en hyggelig, altid lidt olie og benzin modsatte pol er den anonyme glas-aluminium bøg atmosfære af moderne centre for store producenter.

Austrainierter Alfa Romeo GTV

Sølvet Alfa Romeo 1750 GTV, at Hege Meier har bygget og vil blive ledsaget kærligt teknisk på hans fremtidige liv ved ACC holdet fungerer nogenlunde som en meget god stand to. Under kroppen, som har alle kendetegnene ved de 1750 GTV, men sat i coupe 1971 den forbedrede teknologi af den senere to-liters versionen.

Motoren leverer nu 131 hestekræfter, hvilket bremser har en to-kredsløb, den bageste stiv aksel er udstyret med en differential lås, og fælgene leveres af racing coupe Alfa Romeo GTA. Første gear glider ind uden gear lyd, hvilket naturligvis er slet ikke Bertone. Men det andet gear med gearstangen er ikke indtil kort presset fra tomgang ud, sætter den første næsten alene én. Gamle trick fra syd til Alfetta.

Den store mængde olie kræver nogle tilbageholdenhed indtil deres ensartede opvarmning, men de fire-cylindrede tiltrækker selv ved lav hastighed selv med styrke, tempo og ren, især med en klangfuld lyd. Interiør og instrumenter: fejlfri. Suspension, bremser, styretøj: ingen raslende, ingen rumlen, ikke et spil; ren funktion som en tillidsskabende foranstaltning, til en Bertone gifte sig. En sådan et stykke kage som denne Alfa Romeo 1750 GTV vil koste kun 38.500 euro også. www.alfa-classic.de

Model Historie Alfa GTV 1750

1963 Bertone coupe debut baseret på Alfa Romeo Giulia i versionen med 1,8 liters DOHC fire-cylindret og 115 hk. Identifikation var u. a. de to forlygter. Allerede i 1969 serien kom med to dual-kreds bremsesystem. I 1971, den GTV var mere forskydning: fuld to-liters med 131 hk. I 1977 blev serien afbrudt. Mere information om Alfa Romeo Bertone er her.

Pris historie Alfa GTV 1750

Ved lanceringen i 1968, listeprisen for 1750 GTV var 14,707 point. I dag det meste blevet restaureret kopier koster i god stand omkring 25.000 euro. Mens der er på markedet byder også på halvdelen af ​​dette beløb, men eksperter rådgive på grund af de høje omkostninger til reparation og restaurering her altid forsigtighed. GTA racing coupéer af Bertone overstiger allerede 100.000 euro mærket i dag.

Tjekliste Alfa GTV 1750

Arket kvalitet Bertone af alle generationer er de vigtigste overvejelser, når de køber; i mekaniske dele, der er ingen mangel.

  • Huller på døre og emhætter
  • Beading under dørene
  • Front fascia og krop
  • A-stolperne
  • karburatoren flanger
  • Synkronisering 2-3. kursus
  • styretøj
Mere om Alfa Romeo Giulia GT (Bertone), Alfa Romeo Giulia GT (Bertone)