Nissan Murano Cross Cabriolet: SUV cabriolet er indstillet

2011 havde den japanske bilproducent Nissan gift med en fire-sæde SUV cabriolet på det amerikanske marked. For model 2015 Nissan Murano Cross Cabriolet er dog genindsat på grund af succes.

2014/07/15 Uli Baumann

Crossover er på alles læber og crossover-modeller i stigende grad anvendes i næsten alle modelporteføljen at finde. I 2011 Nissan vovede at blandingen af ​​fire-sæders cabriolet og SUV. Allerede i debut af Nissan Murano Cross Cabriolet der var mange kritiske røster. Nu, efter kun fire år og en model generation, den japanske trække den eksotiske model til model år fra markedet.

Nissan Murano Cross Cabriolet mislykkes trods SUV boom

Den smukke fire pladser an med en fuldautomatisk blød top og uden at forstyrre beslag. Firehjulstræk gjorde Murano Cross Cabriolet selv egnet til ture væk fra alfarvej. Drevet overtog en 265-hk 3,5-liters V6 benzinmotor.

På trods af SUV boom, kunne Nissan Murano Cross Cabriolet ikke sejre på det amerikanske marked. En eksport til andre markeder var ikke i første omgang overvejet. I mellemtiden, den lukkede Murano i den nye model generation i starten. Dette blev dog udviklet uden konvertible mulighed.

De, der ønsker at få fat i en Murano Cross Cabriolet, skal ramme hurtigt. Stadig, fire-personers med priser fra 42.000 US dollars kan bestille.

Mere om Nissan Murano