Chevrolet Traverse (2018) Release: Ny generation af den gigantiske SUV

Chevrolet introducerer en ny generation af store familie SUV. Premiere på Detroit Auto Show lanceringen i efteråret.

2017/09/01 Torsten Seibt Drevet af

Chevrolet Traverse, aldrig hørt? ikke overraskende Europa, men i USA den enorme, 5,2 meter lange ven af ​​familien er en ganske lille succeshistorie for General Motors. Efter alt, blev solgt omkring 500.000 enheder siden lanceringen. Men med en model, der stort set har modtaget nogen væsentlig optisk opgradering siden sin premiere i 2008 og nu ser, denne gammeldags.

Chevrolet Traverse 2018 Premiere

Høj tid for den nye generation Chevrolet på Detroit Auto Show skubber ind i rampelyset. Den nye Chevrolet Traverse bevarer sine dimensioner omtrent på niveau med den forrige generation (LxBxH 5189/1996 / 1.795 mm). Men nogen stor bedrift, designet er nu langt mere moderne og kan dermed også give den nuværende Ford Explorer, den vigtigste konkurrent på det amerikanske marked, stå op igen.

Den nye Chevrolet Traverse vil være tilgængelig i syv trim niveauer. Alle undtagen RS version vil modtage en 3,6-liters V6 med ni-trins automatgear, som gør 305 hk. Men de formodede sport model Traverse RS modtager en mindre drev, en 255 hk betalte to-liters turboladet benzinmotor. RS er den eneste model, for hvilken en firehjulstræk tilbydes.

Masser af plads på otte siddepladser

Begyndende den tidligere Traverse kendt for at være en af ​​de mest rummelige SUV nogensinde, er dette spørgsmål stadig under udbygning i anden generation. I stolerækkerne to og tre mere bevægelse plads vil nu være til stede. For at lette adgang til den bageste, kan det midterste sæde flyttes fremad.

Udformningen af ​​Chevrolet Traverse tager nogle lån fra fuld størrelse SUV Tahoe og bringer forskellige citater af Ford Explorer, især i den forreste design. Som det sømmer sig en 2018er model år, alt er på sikkerhedsmæssige assistenter og multimedia gimmicks om bord - Hotspot, surround-kamera, Kolissionsassistent med fodgænger afsløring, den komplette pakke op. Start i efteråret, priserne er der ingen.

Mere om Chevrolet