Priser Ford Focus ST: Power Compact fra 28,850 euro

Ford Focus er også udstyret til ansigtsløftning i ST-version med en 250 hestekræfter benzinmotor. Det nye er den 185-hk turbo diesel-versionen. Priserne starter ved 28,850 euro. Premiere havde fejret på Goodwood, den nye Ford Focus ST.

2014/10/31 Uli Baumann

Den kraftfulde diesel vil være, hvordan at fortsætte med at have den benzin motor, vognen og hatchback versionen af ​​Focus ST. Det maksimale drejningsmoment på 2,0 TDCI motor er angivet ved 400 Nm, bør standarden forbrug være på 4,4 liter.

Den sprint fra nul til 100 km / t, den nye Ford Focus ST Diesel skaber i 8,1 sekunder. I sjette gear, køretøjet accelereres fra 80 til 120 km / t på mindre end ti sekunder.

Ford Focus ST med en retuned suspension,

De to-liters fire-cylindret turbo benzinmotor i Ford Focus ST giver med sin 250 hk og 360 Nm drejningsmoment et sprint tid på 6,5 sekunder og når en tophastighed på 248 km / t. Standarden forbrug af benzin skal være på 6,8 liter.

Begge ST-motorer er afhængige af en manuel sekstrins gearkasse og motorer med start-stop-system. Den diesel-ST vil blive tilbudt start i december 2015, idet en seks-trins automatgearkasse med manuel skift mulighed. Nye fjedre og støddæmpere blev tunet helt nyt for kørselsdynamikken yderligere øge ST chassisfrontdel installeret, også retuned styring og optimeres systemet til drejningsmoment distribution til forakslen.

Ford Focus ST fra 28,850 euro

Visuelt, den nye Ford Focus ST med 19-tommer alufælge, en centralt placeret twin udstødning, indfarvede side paneler, en bageste diffusor, sporty trukket Forklæder sætter og bag, spoiler og sort indrammede forlygter scene. De nye forlygter og de nye gitter kontrol i den almindelige Focus ansigtsløftning, sagde co-styring i fokus ST som en nyhed på forlygterne adaptive. Nyt til Ford Focus ST er også den mørkegrå maling med betegnelsen "Stealth",

Indvendigt er det nye styresystem med et reduceret antal knopper spredning i Focus ST. Tilføjet ST-specifikke sport sæder, en sport rat, instrumentbræt instrumenter, sport pedaler, krom og belyste dørtrin af aluminium. Til forhandlerne, den nye Ford Focus ruller af efteråret. Som benzin, er den nye Ford Focus ST fra 28.850 Euro vil have diesel-versionen starter ved 29,650 euro. For også tilbydes stationcar versioner Turnering Ford kræver hver 950 euro ekstra. De ekstra omkostninger for læder sportspakke være 1.000 euro, 3.700 euro vil opkræve beregnet for endnu højere kvalitet læder Eksklusiv pakke.

Mere om Ford Focus