Audi Q7: Facelift til Audi præmie SUV

Audi udstyrer Audi Q7 model år 2009, en ansigtsløftning. Ud over en revideret udseende af Q7 får også opdateres motorer og andre finpudse i interiøret.

15.04.2009 Uli Baumann

Tre år efter lanceringen Audi betragtes præmien SUV Q7 moden til en opdatering, som bragte Ingolstadt, herunder en lav emission turbodiesel. 

Audi Q7 med seks motorer på tilbud

Den nye 240 PS og 550 Nm stærk Audi Q7 3,0 TDI forekommer også nu som "ren diesel" og vil forbruge et gennemsnit på kun 8,9 liter pr 100 km. Den normale tre-liters dieselmotor er 9,1 liter i gennemsnit.

Når også revideret 4,2-liters V8 TDI forbrug fra 11,1 til 9,9 liter pr 100 km, er at blive droppet. Samtidig har V8 steget til 340 hk og 760 Nm. Endnu mere, Audi Q7 V12 TDI går på arbejde. Han trækker fra seks liter 500 hk og 1000 Nm drejningsmoment. dermed Audi Q7 V12 TDI til sprint fra nul til 100 km / t og nå en begrænset tophastighed time ved 250 km / i 5,5 sekunder. I gennemsnit er det selv-dynamoer 11.3 liter brændstof pr 100 km til formål at bosætte sig.

Motoren sortiment omfatter også 3,6 FSI V6 benzinmotor, som bringer det til 280 hk og 360 Nm. Her er det gennemsnitlige forbrug givet som 12,1 liter. Anden benzin 4,2 FSI V8 med 350 hk, 440 Nm og et gennemsnitligt forbrug på 12,7 liter. Alle motorer har det til fælles bremse energiudnyttelse for at reducere brændstofforbruget.

Audi Q7 med design polish

men den nye Audi Q7 årgang blev også optisk ændret. single-kølergrillen præsenterer Således kaldes frem lodrette krom stænger kontrast med sin sorte højglans finish. Også blev kofangere revideres; i den nederste del, de er, afhængigt af bilens farve i en sort eller grå farve kontrast malet. Den nyligt integrerede bagkofanger i den centrale del af kofangeren bærer slående ribben. På flankerne reviderede dør dæklister karakterisere ansigtsløftning.

På bagsiden af ​​Q7 af den nederste del af kofangeren er malet i en kontrastfarve; Bagklappen, hvilket er det samme som hætten og fenderen nu lavet af aluminium, omformes i området af pladen. For at reducere vægten af ​​Q7, den består, samt motorhjelmen og vingerne, lavet af aluminium. Standard lysdioder i baglygterne tegne en karakteristisk lys mønster. De lette hjul 7.5x18 tommer bjørn dæk af størrelsen 235/60; med V6-motorer i Audi Q7 fælgen syv, på alle V8 varianter har seks arme.

Audi Q7 med finpudsning i det indre og udvidede muligheder liste

I det indre af Audi Q7, blev instrumentet indsats gentegnes; de runde ure er nu iført rammer i metallisk. Andre nye funktioner omfatter omgivende belysning i dørpanelerne og en dekorative udskæring i passagersiden. Der er også mange raffinerede operatør detaljer og nye krom elementer. Også, er programmet blevet revideret for at indvendige farver og materialer.

Ny på listen over muligheder er xenon forlygter i en ny "Adaptive Light"Udførelse, der integrerer siden af ​​nær- og fjernlys og en særlig motorvej lys også dreje og sving lys. I samarbejde med Xenon-forlygter producere lysdioder den kombineres i U-formede bånd, mens de kørelys. placeret som lige linjer på den øverste kant af luftindtag - - Indikatorerne her består af LED. Gebyr kan de otte-cylindrede modeller opgraderes med carbon-keramisk bremseskiver.


Desuden to sporty udstyr pakker er tilgængelige for Audi Q7 på valg. Den S-Line eksteriør pakke forfiner look med detaljer som særlige kofangere og en solid lakering. S-line sport pakke omfatter blandt andet en sort interiør, sportssæder med Alcantara læder eller Verano læder-indtræk, aluminium trim elementer, særlige udvendige farver, 20-tommer hjul og en fastere affjedring tuning. Derudover kan Audi Q7 kunder vælge mellem tre nye infotainment-systemer.

De priser, som disse muligheder er til rådighed, og hvordan grundlæggende priserne skal justeres potentielle Audi Q7 købere er endnu ikke på den anden side kendt. Premiere på den nye Q7 på Shanghai Auto Show vil fejre. Handel med modellen år skulle komme i juni 2009.

UmfrageDer Audi Q7 er efter den aktuelle ansigtsløftning ...... meget bedre end før ... lige så monstrøs som før ... lige så unødvendigt som før ... lige så grim som før resultater Vis mere om Audi Q7