GMC Terrain (2018) Verdenspremiere: kompakte SUV i ny udgave

GMC afslørede den nye version af den kompakte SUV terræn. Den RAV4 rival nu debuterer med en lille dieselmotor.

2017/09/01 Torsten Seibt 2 kommentarer Drevet af

Mens de europæiske producenter med deres dieselmotorer oplevet en fiasko på det amerikanske marked, og stadig opleve den amerikanske konkurrence kommer muntert med nye dieselmotorer. Den yngste medlem er anden generation af GMC Terrain. Terrænet var siden 2009 i tilbuddet og konkurrere i USA med kompakte SUV'er som Toyota RAV4, Honda CR-V eller Jeep Cherokee.

Den nye generation af terræn siger farvel til de mærkelige afbrændte hjulkasser og er nu trukket mere homogen. Mærkbar Ud over den høje baeltelinjen af ​​sidepladerne er udformningen af ​​de bageste glasflader, som praktisk taget strækker sig ind i bagklappen. De unikt formede forlygter, der grænser op traditionelt enorme krom gitter, er et helt nyt design funktion.

Angreb på japansk kompakte SUV

Desuden vil Chevrolet datterselskab GMC fortsat yde for den fremtidige terræn en særlig fornem udstyret Denali variant. I den anden serie, de Denali versioner nå op på omkring 25 procent andel af salg og entprechenden salg. Den Denali terræn vil være indlysende for de LED-forlygter, mat krom gitter, højglans hjul i 19 inches og flere andre krom trim.

Næsten vigtigere end den nye form er motorerne fremtidens tilbydes. De tre enheder kommer alle med turboladning. Base motor er fremtiden for den 1,5-liters motor med direkte indsprøjtning med 170 hk og 275 Nm. placeret om er to-liters turbo benzinmotor med 252 hk og 353 Nm drejningsmoment. Begge benzinmotorer er gift med den ni-trins Hydra-Matic 9T45 automatgear.

Ny 137-hestekræfter dieselmotor i terræn

Helt nyt og interessant i princippet til det europæiske marked er den nye turbo-diesel i GMC Terrain. Den fire-cylindret forekommer med 1,6 liters slagvolumen og når en maksimal produktion på 137 PS. Dens maksimale drejningsmoment er 325 Nm. I modsætning til benzin ham, men en seks-konverter automatisk skal opfylde.

Lanceringen af ​​de nye GMC Terrain modeller er blevet annonceret til sommer, blev priserne endnu ikke kendt. Basisprisen er at bevæge sig på niveau med den tidligere model, som repræsenterer omkring 25.000 dollars i showrooms.

Mere om GMC (GM)