12 håndholdt støvsuger i testen: Little hjælpere mod snavs

Hvor godt Handstaubsauger egnet til bil interiør rengøring? Dette spørgsmål besvares vores test af 12 enheder af to klasser. Prisintervallet strækker sig fra 13 til 247 euro.

2017/07/02 Henning Busse 1 Kommentar

Støvsugere normalt medføre kun en Maues mediedækning. Men hvis EU vorknöpft i deres regulerende vanvid handy husholdningsapparater og kvasi ordineret dem en hastighedsbegrænsning, der er anderledes. Da EU kun enheder med et maksimum på 900 watt lov til at beskytte vores ressourcer drøftes i medierne om fordelene ved bestemmelsen. Vi deltager i diskussionen og sige, at denne forordning er ikke forkert måde. Fordi watt alene ikke sige meget om sugeeffekt af enheden - kun om strømforbrug.

Andre faktorer ved hånden støvsugere afgørende

Det er konklusionen fra en test med tolv opretstående støvsugere, som vi delte med anvendelsen teknikken med omhu producenten Dr. O. K. Wack Chemie i Ingolstadt gennemført. Selv elektromotoren påvirke sugningen, da det driver en ventilator, som frembringer det krævede undertryk. Men for en anstændig resultat andre faktorer er også afgørende. For eksempel, strømmen optimering spiller en stor rolle, og afhænger af sugedysen, sugerøret og huset af indretningen. Er alt godt koordineret, allerede 65 watt for en grundig rengøring er tilstrækkelig, da testen viser.

Rengøringen køretøj kræver en masse fra det udstyr, som er i eller fine bil tæppe de mange hjørner, kanter og små huller i bilerne. Sun afsluttet tolv håndholdt vakuum uden engangsposer baseret på støvsugeren test standard DIN EN 60.312-1 et hårdt program i testen. Vi gik endnu videre end normen og bruges ikke kun til anerkendt test støv, der simulerer den normale daglige snavs, men også rigtig hund hår Golden Retriever tæve Lilly af redaktør Ralph Alex. Da hundene ofte er, når kørsel her, de forlader deres hår i tæpper og møbler - hårdt arbejde til støvsugere.

Batteri eller stikkontakt?

Enhederne blev opdelt i to områder, da de har enten et batteri eller en forbindelse til tolv-volt udtag. Hvilket er en bedre løsning, kan ikke siges. De gode enheder i begge klasser er i rengøring ydeevne ikke langt fra hinanden - men til den pris. Mens du nødt til at investere for trådede håndholdt vakuum i denne test 13-40 euro, er de produkter med batteri 44-247 euro.

Det billige behøver ikke at være lige så slemt, den håndholdte vakuum Lidl eget mærke Silvercrest beviser. Selv om det viser svage svagheder i hverdagens snavs, men når hunden hår 13 euro dyrere produkt kommer til sin ret og bringer fortjent andenplads i de kablede versioner før de faste arbejdsgrupper suckers af Defort og Heyner. Kun enheden af ​​sort + Decker er bedre i rengøring. Den grusvej, det sætter mere konsekvent til kroppen, og også i hundens hårfjerning kan være fra konkurrenterne. Vigtige punkter til prøven sejr indsamler enheden med lavt strømforbrug og god pris-ydelses-forhold. For ikke engang 40 euro Black tilbyder & Decker, en generøs feature sæt, der spænder fra fem meter lang strømkabel til op til en justerbar indsugningsmanifold med integreret udtrækkelig sprækkemundstykket.

Et tilsvarende gode faciliteter i denne sektor giver kun hånd støvsuger fra Eufab der scorer det eneste med en roterende børste. Dybest set det bringer fordele, især med at fjerne tunge snavs (hundehår). Men når Eufab produkt, vi kunne ikke bestemme det. Efter alt, sugestyrken stadig er tilstrækkelig. Værre er det håndværk og den høje strømforbrug - der forhindrer rating "anbefalet". Endnu værre, enheden for HP Auto Tilbehør skærer. Den håndholdte vakuum falder igennem på grund af manglen på sugning.

Ledningsfri vakuum kortfristet

De trådløse støvsugere alle bestå prøven, men der er også lys og skygge. Kun betinget anbefales apparaterne fra Bosch og Rosenstein er. Suget både stædig hund hår og snavs i vejen skruet op en bedre vidende. Mens de andre enheder, til rengøring sektion som "tilfredsstillende", "god" eller som de Dyson støvsugere fuldføre "meget god" med karakteren, Bosch og Rosenstein ikke få "tilstrækkelig" en tilføjelse. Når Rosenstein produkt eller for lavt batteriniveau for en devaluering gør. Han standser ved blot syv minutter, hvilket er knap nok til større biler til indvendig rengøring. Mindst ti minutter skal skabe et batteri. Gode ​​20 minutter eller mere, bortset fra Philips-enhed opretter resten af ​​denne hurdle - den Waeco Sucker imponerede selv med en værdi på 38 minutter.

Sejren, Dirt Devil M137 Gator forældet. overbevisende pris, anstændigt liv, og de gode sugeevne takket være roterende børste. Lige bag Dyson lander DC43H Animalpro, som også har en roterende børste og opnår den bedste sugning, men er alt for højt og dyrt, især i andet sug scenen. Det koster testen sejr. Den legende og det samme antal point Philips Mini Vac FC6149. Årsagen: batteriet er 14 minutter i gennemsnit.

Denne hånd støvsugere vi testet
Dirt Devil Gator 18V M137Køb nu fra Amazon
Dyson DC43H AnimalproKøb nu fra Amazon
Philips FC6149 MiniVacKøb nu fra Amazon
Waeco PowerVac PV 100Køb nu fra Amazon
Bosch BKS4043 Wet & tørKøb nu fra Amazon
Rosenstein & Sons Handstaubsauger NC 4776-675Køb nu fra Amazon
Sort + Decker Pivot Auto Handstaubsauger PAV1205Køb nu fra Amazon
Silver Crest 12 V håndholdt vakuum SHS 12.0 A2Køb nu fra Amazon
Defort bil støvsuger DVC-155Køb nu fra Amazon
Heyner CyclonicPower ProKøb nu fra Amazon
Eufab bil støvsuger Turbo TigerKøb nu fra Amazon
HP våd og tør støvsugerKøb nu fra Amazon

Hvordan vi testede

Ansøgningen teknikken med omhu producenten Dr. O. K. Wack testet med redaktører af hånden støvsuger i en defineret prøveopstilling - baseret på DIN-standarden EN 60.312-1. For at gøre testen praksis, kom ud over den standard Teppichprüfstaub selv hundehår brugt. Begge jordprøver var i et bestemt beløb, som var blandt andet afhængige af sugning bredde af indretningen, gnedet med en håndvalse i en typisk bil tæppe. Så lavede fem suge passager. Ved vejning fremgangsmåde og visuel inspektion, blev resultatet bestemt.

Konklusion

En masse penge er ikke nødvendigt for en god håndholdt støvsuger - det er den test. Vinderen Dirt Devil M137 Gator har eksisteret i mindre end 60 euro fra Amazon eller andre online forhandlere. Før du køber, men du skal være på ved hjælp af klare. Hvem ønsker at rengøre, da en stor bil, kommer måske den forkerte trådløse støvsuger til grænserne for enheden. Så hellere men den kablede version, men kun hvis linjen er lang nok, og strømforbruget er lavt - ellers bilens batteri løber tør hurtigt.