Marauder 4×4 / 6×6: Monster SUV for gatekamp

På gatene er krig - og med Marauder er definitivt på den vinnende siden. Monster SUV er stor, tung og trygg.

09/22/2013 Powered by

Når du snakker navnet på Marauder fra, selv en vag gjetning om karakteren av monster utkrystalliserer. du føler ikke det, det er i ordlisten - "Plyndrerne, røvere"Det er nå endelig klart situasjonen.

For Marauder er spesielt interessant for de som har et høyt nivå av sikkerhet eller en tilsvarende søknadstidspunktet-behov. Noen harde fakta for å varme opp: Bilen bringer rundt ti tonn kjemper vekt på skalaen, takler lett med fem tonn lastekapasitet for ti personer er ikke et problem, og avhengig av bagasjen styrer sekssylindret turbodiesel med opp til 300 hk 100 120 km / t - så gjøre det bra for daglig bruk.

700 km med 4x4 eller 6x6 - Rammschutz valgfritt

Om nødvendig kan sidene hevet hjulene gir mer for forsterkning av kontakt med veien, da en 6x6 er fra 4x4 raskt. Men om Marauder tar terrenget mens fire eller seks hjul, er området opp til 700 kilometer - og som ønsker å flykte lenger unna eller behov som tanken kan bli utvidet.

Selvfølgelig, listen over alternativer lar ingenting å være ønsket av sikkerhetsbevisste sjåfør. Mot et par ekstra dollar, er det ABS, sentrale dekk inflasjon systemet, nødgenerator, radio og radiosystem, trykksystem, brann undertrykkelse system, Dozer sign, bull bar, ekstra pansret utstyr og ulike våpenstasjoner.

Så mye for "dagligdagse praktiske", Noe begrenset, men det er den 19 millimeter tykke skiver. Selv som beskytter mot onde naboer (STANAG nivå III), men ikke åpne. Uheldig, hvis en parkeringsplass billett må trekkes, på den annen side - og som vi allerede ved den neste begrensning - med dimensjoner 6,14 x 2,48 x 2,66 (L x B x H in m) ville være den Marauder dimensjonene av en sikrer også blåse serie parkeringshus.

Så, sveiv vinduene nede, ikke kommer. føreren går mob ved trafikklys naboen - og over høyttalersystemet. holde kjølig også går for standard air condition-systemet gir.

eksklusivt interiør

vi kommer til interiøret. Den sørafrikanske produsent Paramount Group, som produserer Marauder siden 2007, annonserer blast sikre seter. De er ment å beskytte passasjerene mot skader pålitelig - enten gruven eksploderte på et sted under Marauder siden eller. I tillegg: 14 kg TNT - uansett under hvilke hjul og 7 kg TNT under skroget, bør Marauder være i stand til å sette bort. så vi legger til i listen over hverdagslige forutsetninger: Et klart pluss i sikkerhetskategori. Men bare for beboerne, utenforstående bør Marauder gå så langt som mulig ut av veien. Siden bilen er utformet for å Millitäreinsatz, men en dag / nattsynet enhet kan bli funnet på listen over alternativer som kan brukes som fotgjenger deteksjon veiviser - som Marauder kan kontrolleres med en viss forsiktighet og framsyn gjennom bytrafikken uten store skader skape.

Likevel bør du som sjåfør av en Marauders har noen Finanzpölsterchen i bakparten - raskt dempe ganger flat, rullet ned en liten bil og bøyd over gateskilt. Men hvem er denne "bil" gjør, burde være i stand til å takle slike bagateller. Den Marauder koster rundt 300 000 pounds, eller tilsvarende 340,691 euro. For prisen av en hvilken som helst farge kan velges, selvfølgelig. Så langt, ingen andre kjøretøy var ifølge Paramount Group, selges til privatkunder, men.

Tre kilo eksplosiver under Marauder

Kanskje hjelper våre produkter for å bringe SUV monster av mannen eller TV-show av kolleger av Top Gear i Storbritannia. Hvem summarisk testet gruven egnethet en hummer og en Marauder i tråd med tradisjonen. Resultatet: Marauder liten punktering - Hummer off.