Volvo XC60 (2017) i testen: Denne SUV er meget tæt på storebror

XC60 er Volvos vigtigste model, ikke kun på det tyske marked. På verdensplan solgte det svenske mærke næsten en million eksemplarer i 2008. Nu er den helt nye XC60 kommer på SPA-platformen. Hvad kan den nye SUV?

2017/05/18 Heinrich Lingner 1 Kommentar Drevet af

Vi har sammenfattet vores indtryk fra den første prøvetur i 10 point.

1. Den nye er en kraftfuld bil, kun et par millimeter smallere end XC90 det er visuelt lige så stede som sin storebror

2. Den lange forreste hætte og den korte udhæng foran forakslen skabe nye proportioner, godt lavet Volvo!

3. pladser deler også XC60 med storebror. Der er sandsynligvis få SUV'er i denne klasse, hvor det sidder bedre.

4. Operationen følger samme filosofi som den anden Volvo SPA: en stor touchscreen er ansvarlig for det meste af det. Dette kan være lignende, men du ikke.

5. Rummet er meget frodig, da de fleste klasse konkurrenter ikke kommer løb, subjektive fungere som BMW X3 og Mercedes GLC inde betydeligt smallere.

Volvo XC60 verdenspremiere Geneve Motor Show 2017Chic kompakte SUV i svensk stil 01:19 min.

6. For at komme i gang, er der ingen adgangskrav motorer, den billigste XC60 øjeblikket koster kun 48.050 euro, men D4 kommer allerede med firehjulstræk og automatisk,

7. Den drivende erfaring minder stærkt om den større XC90, mens XC60 omkring 100 kg lettere, en lys-footed kurve jonglør han ikke er endnu.

8. Styringen er let og noget rückmeldungsarm, men som passer karakteren af ​​bilen.

9. City Safety er standard på XC60, ser det ud til meget opmærksomme, sammen med Pilot Assist til semi-autonome kørsel, at systemet giver omfattende aktiv sikkerhed, det er bare Volvo.

10. Gem Du kan, som et tip til den konklusion, at standarden i Inscription udstyr 20-tommers model. De forværre komfort og ikke rigtig passer det generelle udseende af den meget velholdt middelklasse Volvo.

Konklusion

Volvo XC60 bliver en succes som sin forgænger, ingen spørgsmål. Han har en enorm masser af plads, en stor sikkerhedsudstyr og en komfortabel affjedring. Hvad han mangler? Lidt selvtillid i design, især fra fronten, han kan næppe skelnes fra den større XC90 ved første øjekast.

Fra sommeren er han nu.

Mere om Volvo XC60