Kia Optima 1.7 CRDi mod 2,0 DI-plug-in i testen: Tag ikke den hybride

Plug-in hybrider køre med en elektrisk motor, herunder effektelektronik og højspænding batteri for at spare. Men det virkelig værd, eller du kan tage bedre overordnet med en moderne, effektiv diesel eller benzin? En sammenligning af Kia Optima som diesel og hybrid.

13/07/2017 Marcus Peters

Så klart afstemningen i BMW 3-serie går ned for hybrid, så klart vi rådgive dig om Kia Optima på det. Hvorfor? Da de finansielle ville. Kun få forventede et tillæg på 5.300 euro (herunder finansiering) finder passende for plug-in hybrid at være passende, selv om sammenligningen af ​​testen forbruget taler for ham: Mens diesel Optima selv tager 5,1 liter pr 100 km i gennemsnit, tilfreds den Hybridler i brændstoffet svarer med 3,3 l / 100 km.

BMW 330i, BMW 330E BMW 330i mod BMW 330E Med hybrid sparer

Rent elektrisk drevet næsten umuligt

Ikke desto mindre er det plug-in hybrid aldrig værd på grund af sin dyre opkøb. Selvom deltid Stromer har i alt næsten 50 km elektriske rækkevidde, men ordet "rene" er ikke klar over i denne sætning: Du kan tvinge hybrid med ekstremt feinfühligem Gasfuss rent elektrisk kørsel.

Kia Optima 2.0 GDI Plug-in Detaljer Foto: Hans-Dieter SeufertDas butik virker bare. Kia leverer standard to forskellige opladning kabel. Men det kræver en meget følsom gas fod rent elektrisk kørsel selv når den er fuldt opladet.

Hans Nitro vender sig efter behag til, ofte. Så hvis du ønsker at være i byen opmærksom på lokalt emissionsfri skal købe et andet plug-inHybrid. Hvem har brug for at bære en masse bagage, der findes i diesel Optima betydeligt (plus 203 liter lastrum) mere lagerplads. Og hvem ønsker at trække et påhængskøretøj, som allerede skal vælge diesel-versionen, fordi den plug-in ikke kan tage på krogen.

Da valget er let Beslutningen er derfor primært en tæller plug-in hybrid. Den, der ikke ønsker at betingelsesløst ty til diesel til truede byer forbud, som fortsat Optima stadig to-liters benzinmotor. Her var der en anbefaling basisversionen med 163 hk fra 25,090 euro.

BMW 3-serie: Sammenligning diesel til hybrid

Mitsubishi Outlander: Sammenligning diesel til hybrid

Audi A3 Sportback: Sammenligning benzin til hybrid

Konklusion

En plug-in hybrid, der har en officiel all-elektriske rækkevidde, men det er svært at bruge - fordi forbrændingsmotoren tænder ofte. Så noget må Kia. Disse kan ikke og vil ikke råde dig, fordi det giver ikke megen mening - især da gebyret for diesel og benzin er høj.

Mere om Kia Optima