Dæk til off-road: All-terrain dæk i Tyskland

rode offroad på dit humør? Med den rigtige Pellen ikke noget problem overhovedet. De nuværende modeller for tamme A / T til den ru M / T gummi kan findes i Word (på de følgende sider) og billede (på billedet show) følgende artikel ...

11.03.2010 Drevet af

NEN nogensinde ' jeep set på slicks? Hvis der er noget, men de fleste på grund af kort før gummi tænder er slebet i nogen kampesten ned til rødderne. Selvfølgelig kun på specielt forberedt testkørsler - trods alt, vi ønsker med nye dæk i morgen kan bide kraftigt igen ... Men tag hvad? Svaret afhænger første gang på det personlige hjem sporet.

Hvem affyrede onroad og offroad meget brændstof ikke bare drømmer om Rubicon Trail, bør maksimal adgang til alle-terræn gummi. Tilbuddet forbløffende greb og komfort for en rask tur af motorvejen i det grønne. Og selv der er stadig meget, meget. Men de, der trasker selv i de varmeste sommer i trekking støvler gennem pampas, vil bestemt gerne opsummere sin brutto 4Wheeler - et domæne af Mud-Terrain dæk. Især for dette, er tilbuddet i øjeblikket forvandlet. Mærker som Mastercraft afbryde lige. Andre producenter tage på grund af de nye licenskrav individuelle profiler fra programmet eller skal de ændre. Bare rolig, med hvilke vi vil være i stand til at grave.

Fremover roligere

Rumble, rumble, fløjte - bare den knudret off-road dæk giver sig selv betydelig rullestøj. Som en akustisk visitkort er okay - så længe det ikke er for højt. Hvad er tilladt, er i ECE-regulativ 117. Men bare rolig, ingen har at studere dette papir foran den næste dæk køb.

Alle dæk vil i fremtiden med en S for lyd (se højre foto) på dæksiden, når de opfylder de relevante tærskler. Hvis ikke, kan de - terminlich sorteres efter størrelse - ikke længere sælges og markedsføres. Så det er loven. Konkret: personbil dæk har et dækbredde til 185 mm har fra 1. oktober være 2009 S i det samme gælder for lys lastbil (LT) dæk med et belastningstal til 121 og en hastighed indeks højere end eller lig med N (140 km / h). Et år senere, denne regel gælder også for bildæk med en bredde på mere end 185 op til 215 millimeter, fra den 1. oktober 2011, er de endnu bredere tandkød påvirket. Af denne grund, den ene eller den anden M / T dæk vil ikke længere behøver at være havde, eller producenten opdrage ham Whisperer. De, der stadig har dæk uden S-mærke, men kan stadig efterlade dem.

I diasshowet er alle tilgængelige i Tyskland terrængående og mudder terrængående dæk. Adresserne på dækfabrikanten kan findes på side 2.

Oversigt: off-road-dæk
  • All-terrain dæk i Tyskland side 1
  • Alle terrængående dæk i Tyskland - Producenter side 2