Bruges kompakt foldetag cabriolet: VW Eos og stål tag Alternativer

Cabriolet med sammenfoldelig hård top til at give indtryk af at være velegnet til alle årstider. Vi har VW Eos som en af ​​de testede styrker og faldgruber og call optioner mest populære modeller.

29/01/2014 Anna Matuschek Drevet af

Først og fremmest: Uanset om det konvertible bærer en stål hætte eller klud kasket, et spørgsmål om smag. Vigtigere er betingelsen af ​​taget. Han efterlader tilbage at ønske, føreren vred ikke kun om mangel på komfort, men selv våd i værste fald. Derfor: Undgå under en testkørsel aldrig til at deltage i en bilvask. Når tag sæler VW Eos blev opretholdt med de forkerte produkter kan forårsage fugt indtrængen. Vand vil integrere sig i C-stolpen. Om det var eller i dette rum korrosion kunne komme, ser du, når taget er åbent halvvejs. Så se på den mulige udbrud er gratis. Ud over mulige oversvømmelser VW Eos køberne skal kigge efter, når du åbner og lukker tag på at klikke lyde, der indikerer slid eller en vedligeholdelse opbevaring. Men den anden teknologi nyder samme ry som den Golf V, men også lider under de samme mangler. I tidlige modeller er kendt fra 2006 knuste ruder. Klag der lejlighedsvis i løbet af knitrende lyde fra ventilation og usædvanlige klimaanlæg. Med det udstyr Læderindtræk anbefales på grund af den lethed, pleje, fordi klud sæder i konvertible trække grusvej næsten til.

VW Eos med stor motor valg og en lille kuffert

Under motorhjelmen af ​​VW Eos motorer er 1,4 til 3,6 liter. Den svageste benzin, en 1,6-liters støvsuger med 115 hk, bringer 1,6 ton Eos kun langsomt bevæger. En fælles mangel er defekte tændspoler. Den populære 1.4 TSI med 122 PS timing kæder er længe vidst, at kan rive i værste fald. Jo stærkere benzin indtil den sidste V6 med 260 hk er betydeligt højere forbrug. Hvem ønsker at køre økonomisk i VW Eos, vælger to-liters dieselmotor med 140 hk.

VW Eos modeller med DSG bør forhøre sig om en allerede gennemført softwareopdatering. Og pegede på prøvekøre ørerne, fordi slidte drivaksler er ellers knap mærkbar. Et kig på udstødningen er også værd fordi det ofte lider korrosion. Hvis du ønsker at bruge VW Eos som et første bil: Tag testen køre din bagage for en lang weekend med, stammen er meget lille med 205 liter med taget åbent siden. Hvem det ikke forstyrrer, er ikke skuffet over Volkswagens reklameslogan: "Du vil nyde hver tur."

De styrker og svagheder VW Eos cabriolet og alternativer, se foto show.

Mere om Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane, Volvo C70, VW Eos