Udenlandske kørekort: de vigtigste fakta om udenlandske kørekort

Den EU-kørekort er gyldigt på ubestemt tid i Tyskland. For andre udenlandske kørekort på andre betingelser. En oversigt.

08/01/2012 1 Kommentar

Dybest set: Hvis du har et kørekort fra et land, der ikke hører til EU eller EØS, har efter seks måneder fra etableringen af ​​et sædvanligt opholdssted i Tyskland (185 dage om året) for at få en ny kørekort her. Kørekort fra EU eller EØS-lande er fuldt anerkendt i Tyskland og har brug for, selv når der er bosiddende grunde i Tyskland kan ikke skrives om.

Problem med turisme kørekort

Mange lovovertrædere bilister, der har til at sende deres kørekort i Tyskland, så prøv dette land til at overvinde de juridiske forhindringer og til at erhverve en ny licens i udlandet over EU-kørekort.

Den nye lovgivning for Den Europæiske Union ønsker at sætte en stopper for den nu: Medlemsstaterne vil styrke samarbejdet for at forhindre chaufføren, hvilket kørekort blev midlertidigt tilbagekaldt køb i en anden medlemsstat for en ny licens. En EU-dækkende netværk til udveksling af data om kørekort, der skal oprettes til dette formål.

Udenlandske kørekort kan tilbagekaldes

I visse tilfælde kan udenlandske kørekort allerede afvises. I et forsøg før Bundesverwaltungsgericht dommere, der er nævnt i december 2008 afgørelser fra EF-Domstolens juni, at udenlandsk kørekort, hvor en tysk adresse er nævnt, behøver ikke at blive accepteret.

De tyske myndigheder vil sandsynligvis endnu senere at nægte at MPU bitten.Wer de medicinske-psykologisk undersøgelse bilister, som loven skal tilbagekaldes til at udnytte licensen i dette land. Imidlertid er situationen stadig forplumret, da det i nogle lande som Polen og Slovenien har ikke bopæl indtastes i kørekort.

Den nødvendige gennemførelse i national lovgivning trådte i kraft 19 januar 2009. Udenlandske EU- eller EØS-kørekort, der udstedes fra denne dato vil ikke længere blive anerkendt i fremtiden i Tyskland, hvis deres ejere i Tyskland kørekort er blevet inddraget før. Det ikke længere afhænger af, om indehaveren af ​​en sådan licens var flyttet kun tilsyneladende, da hans bopæl i udstedelsesstaten.

Uanset problemet turisme kørekort gælder for udenlandsk kørekort Så de følgende fakta:

  1. De, der har et kørekort fra en medlemsstat i Den Europæiske Union og sædvanlig bopæl i landet, kan fortsætte med at tage kørekort.

  2. Hvis du har et kørekort fra et land, der ikke tilhører Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og flyttede sin bopæl til landet, som regel brug for efter seks måneder af en indenlandsk licens, medmindre han ikke ønsker at blive længere end tolv måneder i Tyskland. Betingelserne for udstedelse af det tyske kørekort afhænger af det land, hvor licensen er købt.
Føre et motorkøretøj med en udenlandsk licens, der er ikke eller ikke længere er anerkendt her skal straffes som kørsel uden kørekort. Desuden omfattet af personer, som har deres udenlandske kørekort for ikke mere end to år efter deres opholdstilladelse grunde i Tyskland og de tyske regler i prøvetiden kørsel.