Leveringstiden på nye biler: Et år til levering

Et år indtil leveringen af ​​den nye bil? Desværre ikke ualmindeligt. Hvor længe du skal vente på den model, vi viser i galleriet.

19/01/2017 Luca Easy 3 kommentarer

I tider med levering samme dag tjenester til online-butikker adfærd nogle bilproducenter er meget anakronistisk. Fordi stykke tid, indtil Zalando hurtigt får sine bestilte varer fra Amazon, tager det på så mange nye biler af køber, den første tur rundt om blokken vende et år. Den mindste show meinauto.de dataene af den online-udveksling, har de leveringstider for Auto Motor und Sport evalueret.

Ford Mustang 36 uger øjeblikket passere til levering. Hvis du smider et øje på den lille KrawallBrüder Ford Focus RS, som er tilgængelig med op til 350-hk 2,3-liters turbo som Mustang, viser derefter op: efterlader Fokus igen et år i kommer.

Hvor populær SUV i øjeblikket, kan du se blandt andet Mercedes. Hos GLC, GLE og GLS leveringstider mellem næsten et halvt år og 44 uger er. Så hvis bestilt i januar, bliver afleveret afhængigt af udstyret anmodet i november nøglerne til hans GLC. Men biler med moderne hybrid begreber - såsom A3 e-tron - kæmper med lange leveringstider. Så hans købere nødt til at vente ni måneder. Og selv med de volumenmodeller, kan ventetiden være op til fire måneder.

Specifikke datoer er ofte mangler

Irriterende er det for kunderne, når producenter og distributører forneden og Haw når de bliver spurgt om specifikke leveringsdatoer. Fordi de ikke holde et løfte, de falder i restance, og kunden har mulighed for at annullere købet.

Især eksotisk udstyr, som vil forlænge leveringstiden ofte er en risiko for de handlende. For at undgå dette, skal du tilføje den mest i deres vilkår og betingelser for en passage, der giver dem mulighed for at dække den ikke-bindende leveringsperiode af seks uger.

Først når disse er udløbet, kan kunden sætte sælgerens deadline. Dette skal dog gives tilstrækkelig tid, er almindelige i branchen to uger. så bilen ikke er der, kan køberen træde tilbage fra aftalen. Det er vigtigt, i hvert fald ikke at acceptere sætninger som "hurtigst muligt" eller lignende. En ikke-bindende forpligtelse er bedre end ingen: men altid princip gælder. Fordi der i sidstnævnte tilfælde har næsten ingen klage, hvis den bestilte bil er stadig ikke der efter et år.