Schmidts F1 Blog: Grænsen i 2018 efter sammenstød

Max Verstappen fortsætter trods sin unge alder allerede på niveau med Vettel og Hamilton. Og i 2018 vil han have fra starten en bil for at vinde. 2018 Michael Schmidt forventer derfor en øget nedbrud risiko på toppen.

11/05/2017 Michael Schmidt 8 kommentarer

Derfor udelades så fejrede sin fjerde VM-titel Lewis Hamilton, fordi han har mistanke om, at han er nødt til at vente på den femte kan være en smule længere? Og Sebastian Vettel var så frustreret formentlig af samme grund, at det umulige mission, da den japanske GP titel kampagne er blevet, som forventet, ikke i Mexico.

Som det er blevet gået glip af en gylden mulighed. Hvem ved, om hun kommer tilbage så hurtigt. Dette var de to vigtigste aktører i GP Mexico kun virkelig klar. Max Verstappen har endelig en vindende bil. Og han har vundet to af de sidste fire løb. Og selv overlegen. Og Verstappen stil: Kompromisløs, fræk, fejlfri.

Verden titel kamp i 2018 er aroud

Red Bull vil ikke vende tilbage i 2018, mens væk den første halvdel af sæsonen. Det eneste spørgsmålstegn er Renault motor, stadig varierer mellem godt og ondt. Siden næste år, blomstring os en tre-kamp, ​​der vil behage alle undtagen måske Hamilton og Vettel. Fordi de får en modstander, som er uforudsigelig.

De måtte finde sidste i en duel med Verstappen, at han har et skud foran dem i denne disciplin sorgløshed listighed og risikovillighed. Og selv om han kun bestreit sin tredje Formel 1 sæson, Vettel og Hamilton, men allerede deres ellevte.

Lewis Hamilton vs. Max Verstappen - Malaysian GP 2017 Foto: Sutton-images.comIn årets Hamilton og Vettel flyttede i en duel med Verstappen tilbage det meste.

Verstappen kører, som om han stadig var i karting, siger TV pundit Martin Brundle. Det kunne gå forkerte tidspunkter. men sjældent går galt. Tværtimod. Da Hamilton, Vettel og Verstappen treere tråd de første tre hjørner, kun én kommer ud uskadt. Og selv i toppen.

"Heldigvis" siger Brundle. "Verstappen," svarer Red Bull motorsport direktør Helmut Marko. Jeg mener også, at det er ikke tilfældigt. Ingen undersøgte duel som den "skøre" hollænder. Og alligevel kommer han ofte med en hel hud end andre.

Verstappen med god timing, når overhaling

Selv hvis han er selv skyld som i kollision med holdkammerat Daniel Ricciardo i Budapest. Ricciardo kommer ud, Verstappen kører på. Hans overhaling næsten alle timet fremragende. Max overhalet ved punkter eller linjer, som ingen forventer.

vi tager starten nedbrud i Barcelona, ​​Spielberg og Singapore ud tider. Alle tre gange tog Verstappen en mere passiv rolle, og alle tre gange er det sket før det første sving blev omgået korrekt.

I Barcelona skubbede Valtteri Bottas Ferrari af Kimi Räikkönen i Red Bull. Hjemme i Østrig Daniil Kvyat modregne en kædereaktion, der også Fernando Alonso trukket til destruktion. I Singapore Raikkonen gevind én, fordi han flyttede for tidligt at højre. Verstappen var længe gået fra gassen til at komme ud af fælden igen.

VM-favoritter trække sig tilbage i en duel

For mig giver det indtryk, at frækhed vinder oftest. Verstappen er væddemål, at de andre går på pension. Hvis Vettel det holder i Mexico, da Verstappen angriber ham i den udvendige lane, han skråstreger på sine dæk. Derefter hans front fløj er også lig fuldstændig nedbrudt, som en kurve senere i kontakt med Hamilton.

Massa vs. Verstappen - GP Italien 2017 Foto: xpbMassa afholdt i Monza det. Og så det styrtede ned.

Mercedes-driveren kunne også bruge sin større radius på kurve 3 til at skubbe endnu længere uden for Red Bull i løbet, men han veg tilbage, hindres som Verstappen dette spor. Sandsynligvis med fuld beregning. Han har således skubbet Vettel i Mercedes.

Det, der overrasker mig: Vettel og Hamilton ville faktisk nødt til at vide, at når Verstappen af ​​angreb udefra metode har. Som med Juan Pablo Montoya tidligere. Michael Schumacher er faldet for det igen og igen.

Tricket mislykkes, når manden ikke er ryk på den indre bane. Ligesom Felipe Massa på første chikane på Monza. Den brasilianske havde intet faldt fra Verstappen og kørte ham dækkene flade. Massa men havde mindre at tabe end VM kandidater.

Skrappere bandager i VM Duel 2018

Hvis næste år tager de tre øverste stjerner fra begyndelsen til verden titel, hårdere selv i duel bandager anvendes. Fordi så alle går til duel på lige vilkår. Og fordi Verstappen polariseret også blandt kolleger. Næste år det kommer til spørgsmålet om, hvem der er top hund i VM græstørv.

Jeg vil vædde på, vi ser mere end én kollision mellem de tre i 2018, lige som i de dage af Ayrton Senna, Alain Prost, Nigel Mansell og Nelson Piquet. Derfor vil jeg også gerne Fernando Alonso. Også kæmpe til sidste kugle, ligesom duellen med Hamilton har vist. I dette tilfælde, selv uden kollision. Fordi det i øjeblikket fortsætter Alonso kun for galleriet.