Billeder GP Japan 2017 (onsdag): De første billeder fra Suzuka

Formel 1 har med succes bragt rejsen fra Malaysia til Japan bag. Onsdag herskede på sporet af Suzuka allerede højt aktivitetsniveau. Vi har set mekanikken over min skulder.

2017/10/04 Tobias Grüner

Det er den sværeste tid på året for de ansatte i de 10 Formel 1 hold. Uden pause løb følger den anden. Og alt for langt væk fra hjemmet. Mekanikken gå mitterweile på tandkødet. Reduktionen i Malaysia var efter mindre end 72 timer, når det kom igen til struktur på Suzuka.

Ferrari i Mega-Stress

Omkring 5000 km i en lige linje mellem Grand Prix kredsløb i Malaysia og Japan. arbejder dag og nat. Da den ene timers tidsforskel falder ikke længere mest på godt. Især med Ferrari er i øjeblikket optaget. Den plettet gear måtte fjernes umiddelbart efter løbet og fløj til Maranello.

Efter inspektionen, Ferrari fabrikken, det gik helt tilbage luftpost til Suzuka. Den samme rute tog også carbon rør er flanget mellem luftindtag motor og turbo. I deres revner havde optrådt i både Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen i, der førte til en vred punkt tab. Nu er alle komponenter skulle kontrolleres på fabrikken.

Vettel luftfilterkassen sikrer forvirring

Når man ser ind i Ferrari garagen vi bemærkede straks, der var udstyret bilerne i de to drivere med forskellige luft bokse. Raikkonen chassis havde monteret de ekstra luftindtag på siderne af scoop - Vettel ikke. Vi havde allerede spekuleret ser begge kørere efterbehandling i uddannelse anderledes. Men på efterspørgslen informeret os Ferrari, at det bare ikke var kommet til også indstille luftfilterkassen Vettel ører.

Efter alt, er det betød vejret var godt med skruenøgler. Himlen bød sig i lyse blå. Dette er temmelig sjældne her på Stillehavets kyst. Til træning på fredag, men de første brusere er allerede forudsagt. En Japan-weekend uden regn ville faktisk være nogen reel Japan weekend.

I galleriet viser vi dig de første indtryk af sporet i Suzuka.