VW Passat W8 type 3B købe guider: Billigere otte-cylindret Passat

Hvem er på udkig efter en overkommelig og fast otte-cylindret, ligger lige i VW Passat W8. Han sjældent oven i købet. Renholdelse og vedligeholdelse, men priserne på reservedele er dyre, højt.

2014/12/08 Florian Dietsche Drevet af

Krop kontrol

Kroppen i en VW Passat W8 er for det meste fuldt galvaniseret, så korrosion holdes inden for snævre grænser. Ikke desto mindre bør en W8 være grundigt korrekte huller (ellers kan være dårligt repareret ulykke skade) og tegn på rust i skærme og karmen undersøges. Ligeledes bør du kontrollere hjulkasser, bagagerumsklap (den variant) og lavere dør kanter grundigt.

2004, var der en ansigtsløftning og VW Passat W8, som så ofte, build kvaliteten af ​​efterfølgende kopier er bedre. Den værdifulde interiør holder meget længe.

teknisk kontrol

VW Passat W8 har en kæde af kompliceret guide for knastakslen drevet. Derfor er det forlænger med omkring 100.000 km. knastakslen justering betragtes sårbare. Disse skal kontrolleres, når et groft tomgang, en "hul" er til stede under acceleration eller lys, motoren indikatorlampe. Den varmeafledning kan være vanskelig på grund af den kompakte motorrummet. Heat understregede styreenheder.

priser

klassiske analytics fører VW Passat W8 i god stand med 6.500 euro. For 2800 euro, der er endda kopier.

Ved lanceringen i 2002 (VW Passat W8 Automatisk)DM 82.976Ved afslutningen af ​​produktionen i 2004 (VW Passat W8 Automatisk)44,375 €

reservedele

Den reservedele Situationen er ambivalent på VW Passat W8: På den ene side er trade-standard dele til den type 3B VW rigeligt til rådighed, disse forventes at blive prissat. Har du brug for specielle dele til W8, z. Som en automatisk transmission, det er dyrt (7.000 euro).

svagheder

  1. taktkæden
  2. termiske problemer
  3. Phaser
  4. tændspoler
  5. Motor styreenhed
  6. bageste hjullejer
  7. vandpumpe
  8. katalysator
  9. Forskærm (kant rust)
  10. hjulkasser tilbage
VW Passat W8 TYPE 3B, sårbarheder, pindsvin billede

ratings

Egnethed til hverdagsbrug reservedele situationen omkostninger repareres vedligeholdelse Tilgængelighed efterspørgsel

Konklusion

Hvem er på udkig efter en overkommelig og fast otte-cylindret, ligger lige i VW Passat W8. Han sjældent oven i købet. Renholdelse og vedligeholdelse, men priserne på reservedele er dyre, højt.

Mere om VW Passat