Dekra Rapporter 2017: Den mest pålitelige bruktbiler

Massevis av informasjon om påliteligheten av våre biler leveres av DEKRA rapporten. Årets tyske merkene få det samme i seks av ni kategorier av kjøretøy.

26/03/2017 Henning Busse

Bruktbil virksomheten er et tøft marked, kan det skade ikke engang eksos skandalen, strengere miljølover eller diskusjon av kjørerestriksjoner for diesel og bensin eldre. 2016 satt på markedet, ikke bare med én prosent fra året før, ble det også mer enn dobbelt så mange biler som nye biler solgt. Gitt det store omfanget av råd er etterspurt når det gjelder den tekniske påliteligheten av bilene.

For dette, utgitt en gang i året DEKRA bruktbil rapporten gir verdifull innsikt og tips som det nettopp de svakhetene til mer enn 500 modeller avdekker og beskriver. Tyske merker også hente inn dagens mangler evaluering klart de beste rangeringen som tidligere år - 20 av 27. Den mest åpenbare dominans i evalueringen av klassen er voksende. Her vil modellene bli valgt som presenterer i sine segmenter fra alle tre kilometerklasser, i gjennomsnitt, den beste posten. Med Honda Jazz, Renault Master og Volvo S60 / V60 bare tre utenlandske modeller lage en klasse seier, mens innenlandske merker er seks ganger fremover.

Audi A6 er best av alle klasser

Likevel, mange utenlandske modeller ta gode steder en i rangeringen. En titt på DEKRA Rapporter 2017 viser at i nesten hver klasse er den samme blant de fem flere importere biler. Nøkkeltallet for å vurdere den måten, er det DEKRA defekter indeksen (DMI). Han setter andelen av biler med ingen relevante defekter med hensyn til hvor stor andel av de med alvorlige defekter - jo høyere indeks, jo bedre.

Audi A6 Avant, forfra Foto: Ingolf PompeWie året sørger Audi A6 tittelen som beste brukte biler i alle klasser etter DMI verdien av Dekra.

oppnås best DMI verdi med 98,2 prosent av Mercedes A-klasse, men bare i kjørelengde kategorien opp til 50.000 kilometer. Ikke mye verre, Audi A6 presenteres med 94,6 prosent, og gjennomsnittet av alle tre kjørelengde klasser. Dermed store Audi modellserien er den beste bilen i alle klasser i dagens rapport. Dette viser også noen modeller, veldig lang utgjøre noen problemer. så du bør vurdere hvilke biler fra stor avtale hvis du ikke tilfeldigvis dabeihat rapporten? For å lette søk, tilbyr vi deg en kompakt Kjøpers guide til anbefalte modeller. Videre, i lysbildefremvisningen vil du se de beste bilene, bestilt av klasser og kjørelengde.

Så er testet

I DEKRA Feil rapportere resultatene samlet over to år for å slå ned fra rundt 15 millioner generelle inspeksjoner. Her, bare bruktbil spesifikke mangler som skal vurderes, som tillater en uttalelse om kvaliteten på modellene. Defekter som skyldes mangelfullt vedlikehold av holderen derfor ikke inkludert i statistikken - inkludert om slitte dekk. Som er relatert til praksis, har klassifiseringen av bilene blitt funnet i tre kjørelengde klasser som gjør en god sammenlignbarhet av resultater. For at en modell i rapporten vises, må minst 1000 enheter av DEKRA revideres. Bare på denne måten den statistiske relevansen er garantert.

Info: Innkjøp Guide

Ble den rette bilen på kjøper guider som mangler? Så sjekk ut vår detalj Brukte spesialutgave, som nå er tilgjengelig for 4,90 Euro. Førings viser til rundt 300 modeller styrker og svakheter i modulen chassis, motor, kropp, bremsesystem og elektrisk system. 150 av de viktigste modellene fra rapporten vil bli undersøkt nærmere. DEKRA defekter Evaluation viser tre kilometer klasser (fra 0 til 150 000 km) på tvers på et øyeblikk de svake punktene i biler på. I tillegg har alle relevante spørsmål som skal besvares: Hvilken modell bør jeg velge hvilken motor som utstyr?

Dekra Rapporter 2017 - Tittel Foto: auto motor und sportAb i butikkene: Den auto motor und sport Dekra bruktbil spesielle.