BMW E30 Touring i råd køb: trekant med en stor mund og udholdenhed

BMW 3-serie Touring versioner indeholder det konvertible og M3 til søgning og E30 varianter. Hyppigst 318i finde. Craft bokse er mindre udbredt end i sedan og cabriolet, men bilerne har ofte et højt kilometertal.

13-05-2012 Hans-Jörg Götzl Drevet af

Krop kontrol

Ligesom alle BMW 3-serie anden generation også Tur modeller viser relativt godt beskyttet mod korrosion og gøre sig gældende endnu i daglig pendlertrafik. Der du derefter overalt genkende og gnavede bageste hjulkasser med usoigneret kanter kopier rust.

På liften viser også ofte rusted karmen ender fremad, sjælden tilbage. Kun med ekstremt skrantende repræsentanter og skærmkanter og spankulere tårne ​​smuldre. En særlig elendighed i BMW 3-serie Touring er dårligt beskyttet bagklap, der er bevaret i rustfrit næppe en bil og gerne indrømmer af et defekt pakning fugt. Hvilket indsamler undertiden i baglommerne venstre og højre for værktøj, advarselstrekant, etc.

teknisk kontrol

Vi beskæftiger os med BMW 3-serie Touring med en bayersk kvalitet produkt, hvis teknologi skal altid påberåbes almindelig vedligeholdelse. Særlig vigtigt er regelmæssig ændring tandremmen på fire og seks cylindre, ellers truet med nedrivning fast skrot.

Til konstant slået med fuld gas og varme parkeret seks cylindre, kan det også forårsage revner i topstykket, angivet med motorolie i kølevandet. Ikke desto mindre kilometertal over 200.000 km for alle drev er reglen snarere end undtagelsen. De gearkasser er, med undtagelse af de sjældne fire-hjulet, diskret. Blandt de sliddele på chassiset indbefatter kugleleddene på forakslen og støttelejer og sfæriske rullelejer på bagakslen.

priser

For velbevaret BMW 325i Touring omkring 4.300 euro skyldes. Kopier moderat bevarede har eksisteret i omkring 1.400 Euro.Vierzylinder og entry-level seks-cylindret er i nogle tilfælde betydeligt lavere. Imidlertid blev mange BMW ned redet 3-serie Touring. På en sporbar vedligeholdelse historie potentiel værdi skal vedhæfte.

Ved introduktionen i 1988 (BMW 325i Touring)46200Ved afslutningen af ​​produktionen i 1992 (BMW 325i Touring)51000

reservedele

Slid og reservedele til BMW 3-serie Touring er næsten alle BMW-forhandler eller bil genvindingsvirksomheder rundt om hjørnet, og på tålelige priser. Det bliver svært for sjældne faciliteter til rådighed i usædvanlige farver eller læder. Brugt tailgates uden tæring, hvis nogensinde handles, kun blod brødre.

svagheder

  1. sill ender
  2. hjulkasser tilbage
  3. bagklap
  4. Fil kasser tilbage
  5. skærmkanter
  6. Strut tårne
  7. tandrem
  8. Topstykke (seks-cylinder)
  9. Wishbone Front
  10. Support lejer / sfæriske rullelejer
BMW 325i Touring, pindsvin billede

ratings

Egnethed til hverdagsbrug reservedele situationen omkostninger repareres vedligeholdelse Tilgængelighed efterspørgsel

Konklusion

BMW 3-serie Touring versioner indeholder det konvertible og M3 til søgning og E30 varianter. Hyppigst 318i finde. Craft bokse er mindre udbredt end i sedan og cabriolet, men bilerne har ofte et højt kilometertal.

Mere om BMW 3-serie