Købers guide Fiat 1500 Cabriolet: Simpelthen smuk

Det er nemt at inspirere spontant for denne to-personers Fiat 1500 Cabriolet, som i dette tilfælde er klart til det elegante design, skrevet af Pininfarina. Bundpladen tinkers modige storstilet teknologi - og gør bilen en afslappet cruiser.

17.04.2009 Drevet af

Krop kontrol

Den selvbærende karrosseri bør tages før et køb helt præcist under mikroskop - helst med en specialist. Alvorlig rustskader kan løses kun med stor indsats og omkostninger i mange steder. Tragisk: Fiat cabriolet, den brune pest gnaver meget ofte først til transporterer kropsdele. Særlig følsom er hele vindueskarm område. Blandt de ydre karmene er afstivende plader, som ofte helt smuldret.

Ved overgangen til baghjulet vipper også hele undervognen til rust. Lige så ofte kan alle Krop folder hans scruffy, som gælder især for omslagene: de dobbelte folderne i deres regnskaber er sande rust reder, som kan indstilles kun med stort besvær restaureret til drift. I mange tilfælde er en ny del, fordi kun hjælper. har den Buer hjul Rust pletter på omfattende og meget kostbare svejsning operationer skyldes. Spidsen af ​​Werner Gotzian, formand for Fiat sjældenheder klub og år 1500 Konvertible ejere: "Gennem stammen fra den øverste draw på hjulkasserne." På dette neuralgic punkt ville man hurtigt indse den sande tilstand af arket. Rust på langsgående bjælker foran bilen bærer forakslen og motorblokken? Så også omfattende svejsearbejde skyldes. Når man ser under bilen nødvendigvis optagelserne af den bladfjedre Kontroller der kan lide at blive endnu et offer for Rostfrasses i årenes løb.

teknisk kontrol

Fra et teknisk perspektiv, er Fiat Cabriolet anses for at være ekstremt robust. Ubehagelige overraskelser? Med korrekt håndtering og ordentlig pleje, det 1200er- og 1500-tallet motor vise sig (med cross-flow hoved) som langrendsløbere uden væsentlige svagheder. I tilfælde af skader, kan dette forholdsvis simple kofanger aggregater også forholdsvis nemt at komme i gang igen. en raslende taktkæden efter 30.000 km? Intet problem. I lidt over to timer, er en ny kæde monteres.

Svært og dyrt det vil være for de (få) cabrioleter, som er drevet af en teknisk mere avanceret Osca motor. Reservedele til konstrueret ved Maserati brødre maskinen er blevet knappe. Overdreven (Sporty) erkender stammen bagaksel med sang differentiale hjul. den Vinkelgear kombination anses også for svagt dimensioneret som og kan endda blokere i ekstremt. ottende ved høj hastighed på støj. Før du køber nødvendigvis leddene i foran og skrueaksel undersøge. (Uden regelmæssigt gennemført omfattende smøring smøring tidsplan note) disse kan hurtigt slået ud.

priser

På trods af relativt høje mængder af bestanden af ​​gode biler i Tyskland er helt klart. Werner Gotzian: "Mange af de konvertible tilbydes er desværre i en moderat tilstand." Kvaliteten af ​​kroppen skal være den afgørende faktor, når de foretager et køb. "Den nederste linje er ganske robust teknologi kan være imod det forholdsvis nemt og billigt at overhale." Fra 6000 euro er der et 1500-tallet med TÜV. "Det vil være interessant, men kun fra 10.000 til 12.000 euro," siger Gotzian. Virkelig god til meget god cabriolet skal ikke have under 16.000 til 20.000 euro.

Ved lanceringen i 1963 (Fiat 1500 Cabriolet)9850 MarkVed afslutningen af ​​produktionen i 1965 (Fiat 1500 Cabriolet)10.450 Mark

reservedele

Fra et teknisk synspunkt, ejeren af ​​en Fiat 1500 Cabriolet nødt til at gøre lidt bekymret. Forsyningen af ​​reservedele er næsten helt, især da en hel motordele er identiske med dem af Polski-Fiat. Kun den fra 1965 monteret fem-trins gearkasse er absolut ikke længere tilgængelig som nye dele, og selv brugte kopier kan mønstre knap. Dårlig det ser på baglygter, krom dele eller kofangere. Hvis sådanne små perler er stadig tilgængelige, så svimlende høje priser.

Derimod beløbene, for eksempel en fender (omkring 270 euro) eller en lavere bagpanel, som ofte scruffy (ca. 240 euro) påkrævede, næsten som købet. Disse produkter er generelt for reproduktioner, der er produceret i mange tilfælde kun på bestilling (ventetider tage i betragtning). Hvem er på udkig efter dele eller køretøj, bør være baseret på Fiat sjældenheder klubben kontakt, blandt andre (se adresse nedenfor). Klubben holder i scene for at være yderst kyndige og hjælpsomme.

svagheder

 1. karmen
 2. hjulkasser
 3. gulv pander
 4. Dør og Haubenfalze
 5. Sub-frame tværelement
 6. Bladfjeder modtagende
 7. ramme
 8. bagaksel
 9. Vorderachsgelenke
 10. Kardanakslen (fælles leg)
 11. tag
 12. originalitet
Købers guide Fiat 1500 Cabriolet: Simpelthen smuk

ratings

Egnethed til hverdagsbrug reservedele situationen omkostninger repareres vedligeholdelse Tilgængelighed efterspørgsel

Konklusion

Det er nemt at inspirere spontant for denne to-personers Fiat 1500 Cabriolet, som i dette tilfælde er klart til det elegante design, skrevet af Pininfarina. Bundpladen tinkers modige storstilet teknologi - og gør bilen en afslappet cruiser.

Mere om Fiat 1500