Opel Enigma: Opel Calibra til fremtiden

Manta, GT, Calibra - fortiden af ​​Opel-mærket kan være så våd nogle øjet, ser fremtiden ikke ser helt så rosenrødt. Ikke desto mindre designer David Cardoso har skitseret fremtiden for Opel og kalder sin "ny" Calibra Opel Enigma.

20.04.2012 Holger Wittich

Den sporty fire-sæders vil blive baseret på platformen af ​​Chevrolet Camaro og kunne omfatte coupe versionen af ​​Opel Insignia repræsenterer. Ifølge oplysninger Cardoso har haft indflydelse på Opel Enigma fra Astra GTC og Flextreme studiet. Sikkert designeren turdet i at skabe endnu et blik på Citroen GQ - fordi den udtryksfulde Opel undersøgelsen overraskende minder om konceptbil af det franske.

Opel Enigma med Camaro motor

Den stærkt buede motorhjelm finder sin forlængelse i en flad forrude, som igen går ind i Coup tag. Kun omkring vinduet af bæltet Opel Enigma skæres, kraftig udstedt hjulkasserne, flankerne kraftigt og det bageste overhæng i forhold til den forreste lang. Den blikfang er helt sikkert den bageste fjerdedel vinduet, hvilket giver Opel Enigma en særlig tegning. Taget kommer langsomt mod agterstavnen, der udfældes næsten lidt for konservative.

Opel Enigma ville lov til at operere, selv når Camaro motorer, er det 2 + 2-personers med 250 ting om internettet menes at brøle. Men i stedet for den 432 hk 6,2 liters V8 Enigma ville dette land fyret maksimum af 2,8-liters V6 med 325 hk fra OPC Insignia. Ville, kunne, konjunktiv humør - der ledsager ikke kun Opel Enigma, men også den helt. Ikke desto mindre, Opel har stadig en masse nye produkter i butikken: Så er Opel Astra ansigtsløftning og Astra Cabrio på SUV Mokka Corsa-baserede og subcompact Opel Junior.

Mere om Opel