Maybach Exelero: Med 700 hestekræfter mod Zombie Apocalypse

Hvad gør zombier og Maybach brand i fælles? Begge er døde - faktisk. For jordanske 3D kunstnere Kehled Alkayed har genoplivet den legendariske Maybach Exelero og udstyret den meget eksklusive coupe til kampen mod udøde.

2014/11/08 Holger Wittich

Maybach Exelero med kædetræk og maskingevær

På internettet, hans malerier er ved at blive genstand for heftig debat og hædrende omtale - og vi husker 2005 som dækfabrikanten Fulda med Exelero til Maybach 57 S-baserede IAA rystet og sendt Maybach Coupe som en test bil for høj hastighed dæk test på rekord løb. 351,45 km / t hurtig kørsel racerkører Klaus Ludwig derefter, Nardo.

Men tilbage i "Her og Nu", Truede os klart Zombie Apocalypse og som, hvis ikke vi drømmer om en bil riposte: rund V12, 700 hk, rustning, forstærkede døre, vergittere skiver, optimerede karme og en bageste kædetræk. På fronten, en kampsport kofanger med blinkende lys, ekstra lys og spil, bag hvilket man kun kan forestille sig den slanke Exelero grill. De trekantede forlygter er beskyttet af riste og på forsiden er der et zweiläufiges maskingevær. De fede brede dæk stikker ud fra de fendere og surround højglans krom hjul. Bagenden er udstyret med svingbare kanoner og også spærret vinduer.

Hvis zombie-Exelero bygget i tiden?

Det er tilsyneladende den model, selv som en 1: 1 type køretøj. Men i stedet for den oprindelige Exelero fra det italienske designfirma stjal skal tjene en 2010'erne Dodge Viper godt - trods alt, kunne vi så gå med en 8,3-liters V10 zombie jagt, hvis det ikke var bare en hel horde stod foran redaktionen! "Min Gud, bryde døren, går væk, væk fra miirrrr, ahhhhh". Schlurf, afklapsning, blod sprøjt, arggeg, klukkende, mrummmpf ...

Mere om Maybach