Skoda Scout Kodiaq en Sportline: SUViger of sport

IAA 2017

Skoda waaieren de Kodiaq aanbod om verder te gaan. De SUV kan worden gehouden in de apparatuur Scout en Sportsline. Beide versies debuteerde in Genève. Nu is er de prijs van de Skoda Scout Kodiaq.

2017/12/09 Uli Baumann Powered by
  • NIEUW! Prijzen vanaf Skoda Scout Kodiaq
  • Informatie over de Skoda Scout Kodiaq
  • Informatie over de Skoda Kodiaq Sportsline

De prestaties van de Skoda Scout Kodiaq wordt versterkt door zilverkleurige ontwerp elementen, waaronder een opvallende onderrijbeveiliging voor- en achterzijde. Er is ook bijzonder gevestigd 19-inch lichtmetalen velgen, donker getinte achterruit en zijruiten.

Kodiaq Scout alleen met all-wheel drive

De grille wordt omsloten door een zilverkleurige frame. In dezelfde kleurtoon, de dakrail, het huis van de buitenspiegel, en rondom de zijruiten en de onderdoorrijdbeveiliging wordt onder de bumper geplaatst en optisch verdeeld in drie delen zijn ontworpen voor en achter. Daarnaast is de scout op de voorste spatborden en het dashboardkastje draagt ​​een kleine plaquette met de naam van het model.

Om geavanceerde functies van Kodiaq Scout standaard off-road assistent, een ruwe weg pakket met bodemplaat en bescherming van de motor en een parkeerhulp omvatten voor- en achterzijde. In het interieur zijn voorzien van een multifunctioneel stuurwiel, LED-sfeerverlichting, een infotainmentsysteem in Alcantara zetels, deurbekleding in Alcantara decor, staal pedalen, textiel vloermatten en dorpels met Kodiaq logo.

Als drive twee benzine- en dieselmotoren met een vermogensbereik 150-190 pk beschikbaar. Vierwielaandrijving is altijd aan boord.

Prijzen beginnen bij 35.050 euro

Vanaf nu, de Skoda Scout Kodiaq bevolen om prijzen beginnen bij 35.050 euro voor de 1.4-liter ACT 4x4 met 150 pk en de cilinder deactivering. Over het geheel genomen Skoda biedt voor het model van twee benzine- en twee dieselmotoren. Het initiële model is gekoppeld aan een zesversnellingsbak. Met zestraps DSG Skoda vraagt ​​voor de kleine 150 pk benzinemotor 36.850 euro, de top benzinemotor is dan de 2.0 TSI 4x4 180 pk en zeventraps DSG-tot 38.350 euro. Aan de diesel kant, de prijzen beginnen bij 37.690 euro voor de twee-liter TDI met 150 pk en zestraps handgeschakelde versnellingsbak. Odert de klant de zeventraps DSG-zal 39.490 euro verschuldigd voor de 150 pk-versie en 40.890 euro voor de 190 pk sterke Skoda Kodiaq Scout.

Sportiever dan Sportsline

Skoda Kodiaq Sportsline karakteriseren sportieve getekende ontwerp elementen binnen als buiten en ook speciale wielen. Onder de sportieve accenten bevatten bijlagen zwart gehouden als grille, dakrails, spiegelkappen en zijruit omringt. De achterste en achterste zijruiten donker getint. Het achteraanzicht wordt gekenmerkt door een smalle zilverbaar onder de bumper. De stroken zijbescherming worden gespoten in de kleur. Standaard zijn er 19-inch lichtmetalen wielen in een nieuwe speciale stijl. Optioneel wielen in 20-inch-formaat beschikbaar zijn. Aan het voorspatbord, is er ook een kleine plaquette met de naam van het model.

De Sport Line is gebaseerd op de apparatuur ambitie en biedt ook Alcantara sportstoelen, leer op het stuurwiel en pookknop, aluminium pedalen en aanvullende indicaties in het display.

Voor de Sport Line twee benzine- en dieselmotoren beschikbaar zijn. De diensten variëren 150-190 pk. Vierwielaandrijving is altijd aan boord. Prijzen zijn nog niet genoemd.

Meer over Skoda Kodiaq