Nieuwe Dacia Duster (2017): SUV als een zevenzitter

IAA 2017

Dacia toont de nieuwe Duster op de IAA 2017 Begin van 2018, de tweede generatie van de SUV gaat over de verkoop. Een zevenzitter versie zal later volgen.

2017/12/09 Holger Wittich 6 reacties Powered by

In grootte, de Dacia Duster blijft trouw: Het blijft bij 4,30 meter lang en 1,80 meter breed. Visueel is de tweede generatie van de besparingen SUV maar duidelijk overbelast. Dus de koplampen verder naar buiten bewegen, zodat de bredere stofdoek optreedt. De LED-dagrijverlichting is verdeeld in drie, sterk geprofileerde de kap. In aanvulling op de nieuwe grille, wordt het model een breder onderrijbeveiliging dat opvalt als aluminioumfarbene sluiting aanzienlijk van de bumper. Dacia nadruk die de bescherming is tegen krassen.

Dacia DusterDe verschillen tussen stofdoek stofdoek 1 en 2 12 sec.

De Seitenansciht blijft trouw met drie vensters en de achterwaartse stijgende vensterlijn. Echter, de voorruit gecompenseerd door tien centimeter naar voren en geneigt.Die contouren van de A-stijl verlengd met de vers afgenomen dakrails, voegde de wielkasten en 17-inch velgen. De achterste verschijnt met brede schouders en ook veel gepositioneerd naar buiten achterlichten. Typische Dacia stijlelement zijn de vier segmenten van de achterlichten.

Twee benzine, twee diesel voor de Dacia Duster

Zoals reeds Dacia Duster biedt met voor- en vierwielaandrijving. Het blijft op twee benzine- en dieselmotoren, alsmede een aandrijving met vloeibaar petroleumgas (LPG). Het basismodel is Saugbenziner SCe 115 met voorwielaandrijving, dat ook beschikbaar is in een LPG-variant. De turbo benzine TCE 125 is verkrijgbaar met voor- en vierwielaandrijving. Diesel basismotor is de dCi 90 met voorwielaandrijving. Hoe sterker DCI 110 maakt een keuze uit twee en vier aangedreven wielen. Alleen voor de dCi 110 is de Doppelkuppluns automatische EDC voor de verkiezing.

Dodehoek Warner en Windowbags

Stofdoek (2017) Foto: DaciaDas interieur van de Duster heeft herschikt Dacia en opgewaardeerd.

Een verstevigde de beveiliging te verbeteren. Er zijn ook Windowbags dat Dacia gebruikt voor de eerste keer. Actieve veiligheid verbeterd blinde-stip waarschuwing, die hoekige ultrasound voertuigen dood detecteert en waarschuwt met een lichte spiegels van gevaarlijke rijstrook verandert. Nieuw aan boord komen ook met Hill Start Assist en een functie voor het in- en uitschakelen van het dimlicht.

het verbeteren van het comfort toeslag keycard handsfree, waarin de sleutel kan blijven in de zak, een climate control systeem en een verbeterde standaard stoelen. In de vernieuwde cockpit van het scherm ligt de nieuwe Media Nav evolutie tussen de nieuw ontworpen ventilatieopeningen en Toetsschakelaar. Het stuurwiel is - zoals in de Sandero - vier spaken Huptaste niet meer in de stuurkolom.

Dacia Duster Grote met zeven zetels

Later is er een zevenzitter versie met een derde zitrij zal zijn. Echter, de Dacia Duster komt Grote in 2018 op de markt en krijgt een langere wielbasis. Hij is naar verwachting rond de 20 centimeter langer (4,70 meter) mislukken als vijfzitter, die ook aanzienlijk Op lengte van ongeveer 4,30-4,50 meter. Tijdens de vijfzitter wordt de boot volume van 500 liter uit te breiden, wordt de zevenzitter verwacht om te komen met ten minste 650 liter.

Begin 2010 werd de Dacia Duster gelanceerd met een prijs van 11.900 euro op de markt, in de all-wheel versie kost 13.700 euro. Tot op heden heeft Dacia meegenomen uit de SUV meer dan een miljoen modellen in meer dan 100 landen naar de man.

Meer over de Dacia Duster