Seat Ateca FR: meer sportiviteit en dynamiek

Stoel vergroot het bereik van apparatuur voor de compacte SUV Ateca. De nieuwe FR-versie is beschikbaar voor meer sportiviteit en dynamiek.

2017/04/04 Uli Baumann

De FR-apparatuur een aanvulling op de apparatuur lijnen eerder aangeboden Reference, Style en Xcellence. FR en Xcellence aangeboden tegen dezelfde prijs.

Wie bestelt de FR-apparatuur, krijgt 18-inch wielen met 245 / 40er banden en het lichaam-kleur wielkasten en dorpels in aluminium look. De achterruit omlijst door zwarte kant spoilers en een spoiler aan de achterzijde, die overeenkomen met de lichaamskleur. de achterbumper, die ook kleur-ingetoetst worden hertekend.

Het interieur is verrijkt met instaplijsten, aluminium pedalen, een lederen sportstuur, Alcantara sportstoelen, een zwart headliner en rode contrasterende stiknaden.

de 190 pk sterke 2.0 TSI-motor glijdt weer in het programma - Om de FR-faciliteiten Seat Ateca met diesel- en benzinemotoren met vermogens van 150 tot 190 pk hebben. Eventueel, afhankelijk van de motor nog DSG, vierwielaandrijving, adaptieve ophanging en een geleidelijke stuurbeweging verkiezing.

De prijzen voor de FR-versie beginnen bij 28.020 euro voor de 150 pk sterke 1.4 EcoTSI benzine.

Over Ateca Seat