Maserati Ghibli (2018): Facelift voor de sport sedan

IAA 2017

De huidige Maserati Ghibli begon zijn carrière in 2013. Voor 2017, de Italianen krijgen een frisse blik gemist. vierde hij op Bekijk de Chengdu Motor in China première. Maar op de IAA zal hij te zien zijn.

2017/08/29 Uli Baumann

Na vier jaar in alle internationale markten, de Italiaanse sportsedan Maserati Ghibli krijgt een revisie. Het gaat om zowel het ontwerp en de technische scopes. De nieuwe editie begint ook met nieuwe apparatuur versies. De Ghibli is beschikbaar als een versie GranLusso en als GranSport toekomst.

Beide versies profiteren tijdens de facelifts van de nieuw getekende schorten voor en achter. maar met het nieuwe ontwerp van de Maserati Ghibli, het is niet alleen om het uiterlijk: De herziening moet ook bijdragen tot een aanzienlijke verbetering van de aërodynamische efficiëntie.

De Ghibli GranLusso legt op een luxe uitstraling en heeft de vernieuwde voorbumper inserts in chroom en een nieuwe grille met chromen bars in de stijl van de nieuwste Maserati-modellen. In het zijaanzicht met de vernieuwde Maserati Ghibli speciale GranLusso emblemen op het voorspatbord en dorpels in carrosseriekleur. In het achteraanzicht, de Italiaanse is nu ook gehouden in lichaamskleur diffuser. Het interieur wordt een volledige-lederen interieur.

Zoals GranSport de herziene Ghibli optreedt sportier. De aërodynamische lichaamsdelen zichtbaar koolstofvezel elementen, een donker rooster, gaas in de koelkamer luchtkanalen, omwikkeld met koolstofvezel buitenspiegels en rode remklauwen en speciale lichtmetalen velgen.

Beide apparaten versies kunnen worden gecombineerd met alle vier aandrijflijnen. De motoren hij zet drie-liter V6-benzinemotor in de S-modellen met 20 pk en 30 Nm tot het niveau zoals in de Levant aan. De S en S Q4 maken nu 430 pk en 580 Nm. De topsnelheid neemt toe tot 286 km / h en de sprint verkort met 0,1 seconden.

LED-koplampen en de nieuwe wizards

Naast het nieuwe ontwerp van de Ghibli GranLusso heeft nieuwe functies, waaronder een adaptieve LED-koplampen met verblindingsvrije matrix High-Beam. Ook nieuw voor de Ghibli een elektrische stuurbekrachtiging en een dynamisch rijgedrag ontworpen ESP controle .. Uitgebreid was ook de waaier van rijhulpsystemen. Optioneel kan de nieuwe Maserati Ghibli met een verkeersbord erkenning, een dode hoek Assistant, een adaptieve cruise control, een Lane Departure Warning en een Highway Wizard worden gemonteerd.

De prijzen voor de nieuwe editie zijn niet meegedeeld door de Italianen.

Meer over Maserati Ghibli