Nieuwe registraties in 2016: de meest populaire auto’s in Duitsland

Op welke auto's de Duitsers vertrekken vanaf het meest? We hebben de nieuwe inschrijving statistieken van de Federal Motor Transport Authority. Hier, de best verkochte modellen in 2016 in foto's.

2017/10/01 Uli Baumann 2 Comments

De toelating 2016 is voorbij, tijd voor ons om de balans op te nemen en de 50 best verkochte modellen op de Duitse markt te noemen. In de top 10 zijn er gelijk aan zeven modellen van de VW-groep. De eerste plaats is natuurlijk de VW Golf. Veruit de golf te volgen zijn merk broeders Passat en Polo. De Mercedes C-Klasse beheert de financiële overzichten naar de vierde plaats, net voor de Opel Astra.

2er is BMW Bestsellers

gaan op de 6e plaats VW games met de Tiguan op. Hij wordt gevolgd door de Skoda Octavia en de Audi A3. De Tsjechische is dus cruciaal sterkste import model. de top 10 worden besloten door de Opel Corsa.

Best verkochte BMW in 2016, de 2 Series ook gerangschikt 12e 1 en 3, gevolgd door een ruime marge. Met de Seat Leon, de eerste Spanjaard is in rang 16, net voor de eerste Britse - de Mini. De Fiat 500 houdt de vlag op rang 26 voor Italië. Japan houdt zich bezig met de Nissan Qashqai nummer 31 in de actie. Best verkochte Koreaanse Hyundai Tucson werd gerangschikt 37. De eerste Fransman vindt zichzelf met de Renault Clio gerangschikt 39e

Modellen van de Top 50 van het jaar 2016, zie de foto te zien.

Opmerking: De registratie statistieken is de officiële cijfers van de Federal Motor Vehicle Office in Flensburg. De verdeling in de respectieve klassen zal worden uitgevoerd door de belangrijkste nummer van de fabrikant. In de statistiek, kan modellen blijken dat niet beschikbaar zijn op de Duitse markt, of kunnen niet meer worden gebouwd. Deze functie kan in de KBA statistieken, als b.v. Buitenlandse voertuigen zijn nieuw in Duitsland geregistreerde voertuigen een nieuwe ID-nummer. ontvangen.