Erlkönig Mercedes A-klasse W177: New Compact Generation 2018

Mercedes vil bringe begynnelsen av 2018, den nye generasjonen A-Klasse (W177) på markedet. Men stormen Herwart gir oss nå en titt på uncloaked A-Klasse.

11.02.2017 Holger Wittich 14 Kommentarer

Noen ganger kan en Erlkönig jegere må også være heldig og akkurat rett tid på stedet å være - nemlig da Sturm Herwart wegpustet de presenninger av ulykken testbiler og gir et klart bilde av de nyeste modellene. Så har Herwart dermed "avslørt" de siste dagene, A-klasse og A-klasse sedan. Dette er hva som er en betydelig utvikling av den kompakte modell med smale frontlykter, smalere grill og en revidert bakenden. Mindre beading på siden er også identifisere hvordan det brede C-stolpen.

Nye Mercedes A-klasse med nye varianter

Siden 2012 har A-Klasse (intern W176) i Tyskland i starten og fortsatt har de andre Mercedes modeller GLA, CLA og CLA Shooting Break produsert på MFA-plattformen (modulær forhjulsdrevet plattform) i tillegg basert tiden fortsatt Hyundai Q30 og den QX30 på denne plattformen.

Mercedes A-Class ErlkönigErlkönig på Nurburgring pålegger 2:13 min.Mercedes A-Klasse Foto: Christian SchulteSo gjør den nye Mercedes A-Klasse. Når det gjelder dimensjoner, definerer den modellen ikke.

Den nye generasjonen A-Klasse, vil antallet varianter øke - bl.a. en dørs versjon av A-Klasse, som bør være interessant for det kinesiske markedet og en Mercedes GLB, som bør være orientert som en liten SUV på G-Klasse. den nye MFA2 basen tjener som en plattform for alle modeller. Det bør bidra til kjøretøyets vekt igjen redusert med 50 kg, og for å gjøre kroppen stivere. Akselavstanden på den nye Mercedes A-klasse vokser med om lag to centimeter, noe som bør passasjerer frem til en best. Spesielt bak oppføringen for å slå ut mer praktisk.

Virtual cockpit for A-Klasse?

Disse kan da være fornøyd, selvfølgelig, en nyutviklet indre, er spørsmålet om de store cockpit skjermer fra S- og E- og C-Class fremdeles sendes ned ytterligere.

Erlkönig Mercedes A-Klasse Foto: Stefan Baldauf ennå kamuflert med en cockpit ramme: De nye digitale skjermer i A-Klasse.

En første indikasjon er den EQ studien, her er skjermene var uten cockpittaket fri på dashbordet. Våre første Erlkönig bilder bekrefte det. Selv om cockpit ikke adulterated med en limt-ramme, digitale skjermer er, men å erkjenne. Tilsvarende storskjerm i midten av dashbordet. Han bærer en krom ramme og det faktisk viser seg bare en liten avgrensende toppen. Hvorvidt det vil være i den grunnleggende versjonen er fremdeles analoge instrumenter, er fortsatt uklart. På mellomlang sikt analoge Insturmente har hatt sin dag. Den roterende trykknapp kontroller på midtkonsollen har også hatt sin dag.

11/2015 Infiniti QX30 L.A. Auto Show Foto: InfinitiAuch Hyundai QX30 (bildet) og Q30 er basert på Mercedes-plattformen.

Nye A-Klasse igjen med små motorer fra Renault

Klart, men er motoren konseptet. De mindre dieselmotorer vil bli levert på nytt ved partner Renault i den nye generasjonen. De to-liters dieselmotor vil bli erstattet med OM 654 enheter, slik som de som brukes i den nye E-klasse. Disse gjør 150 eller 194 hk.

Mercedes-AMG 4Matic A45, forfra Foto: Hans-Dieter SeufertAls AMG-versjonen gjør A-Klasse i dag 381 hk - i fremtiden er det å gå over 400 hk mark.

De bensinmotorene er også en ny generasjon av motorer i starten. De internt M254 stasjoner som er nevnt (eren til M274) vil bli innført inntil 2017th De har likevel to-liter volum, med direkte innsprøytning og kompressor - samtidig også e-lastere kunne brukes. I tillegg til A250 og AMG 45 versjon (400 HK) vil også bli satt inn i A-klassen, en ny kraft versjon. Effekt: Rundt 280 hk. AMG-versjonen av A-Klasse vil ha mer enn 408 hk, som han vil utmattelse: fra den nye to-liter. De fire-sylinder med beltedrevet generator starter og 48-volts elektrisk system er koplet takket være den nye Neugang automatisk med alle fire hjul. Den erstatter dagens syv-trinns automatisk og gir en større spredning og også tåle mer dreiemoment. En E-Turbo vil også gjelde senere i A-Klasse mater.

Erlkönig Mercedes A-KlasseNy generasjon fersk 02:26 min.

Når det gjelder hybridteknologi, er A-Klasse oppgradert. Den all-elektrisk rekkevidde vil være opp til 100 km.

Ellers til andre generasjon jobbe opp manglene i den første. Mer klarhet, er et større stammen åpning og mer plass i den bakre søkt. Når det gjelder design, vil den nye A-Klasse med betydelig mindre beading fortelle. Den nye Mercedes A-Klasse vil lansere priset så noen 25 000 euro.

Mer om Mercedes A-Klasse