AMG C63 Coupe begint met & quot; 1 & quot;: Edition flashy speciaal model voor lancering

Inmiddels een traditie: Mercedes-AMG is de marktintroductie van de C 63 Coupe, een bijzonder sportief speciaal model. de "Edition 1" toont voor het eerst op de IAA met heldere gele strepen en accenten - maar het is ook discreet.

2015/09/04 Roman Domes Powered by

De kleurkeuze dan verbaasd, maar de ene of de andere fans: helder geel op een Mercedes-AMG? Goed dat de "Edition 1" de C63 coupe zal niet het enige model met zijn opvallende bekleding zijn. Ook de DTM-wagen voor volgend seizoen het dragen van de strips - en dezelfde kleur verf.

Inspiratie uit Mercedes DTM model 2016

De klant moet eerst de S-model te bestellen met de 510 pk 4,0-liter twin-turbo V8 te mogen zelfs geplakt krijgen op zijn voertuig de gele accenten. De grijze genoemd "Designo Magno Selenitgrau" is ook beschikbaar voor de 476 pk variant - de strips zijn beschikbaar voor de instap alleen in donkerder grijs. Hier kan deze variant worden gecombineerd met buitenverf. de decoratieve elementen altijd gepositioneerd op dezelfde plaats.

Een asymmetrisch gemonteerd strip zich vanaf de kap over het dak van de romp; de velgen krijgen een geel hoorn, de zijkanten van een licht stijgende stickers. De zwarte spiegelkappen dragen een smalle gele strepen.

AMG C 63 S "Edition 1" met keramische remmen en sportbanden

Maar niet alleen de gele versiering wordt onthouden de sterke S model, maar ook twee componenten: de andere toeslag, keramische rem in de C 63 S Coupe "Edition 1" fabriek daar - evenals de meer grip Sport banden in de afmetingen 255 en afmeting 19 inches voor en 285er rollers op de achteras.

Het goede nieuws voor de klanten van de zwakkere model: Tegen wat geld AMG opgewaardeerd door deze twee rijdynamiek niet onbelangrijk extra's. Om bij te blijven op het asfalt, Mercedes-AMG heeft tot doel lift op de voor- en achteras te minimaliseren door middel van splinters, kant spoiler lippen en spoilers. Een extreme achtervleugel, zoals de A45 niet bestaat, echter.

Want het is een van de standaardleveringsomvang beide "Edition 1"modellen de "AMG Night pakket"Welke bevat onder andere een aantal zwarte accenten. Bijvoorbeeld voor elementen van de voorste en achterste schorten, zijspiegel of donker getinte zijruiten.

Speciaal interieur voor de speciale model

Inside, klanten verwachten dat een aantal sportieve details en items die zijn ontleend aan de buitenkant. De gele accenten zijn geïntegreerd als decoratieve stiksels in de sterk geprofileerde sportzetels, is beschikbaar in het instrumentenpaneel opnieuw of onder het stuur. Sommige details zijn vervaardigd in koolstofvezel.

De datum voor de lancering van de Mercedes-AMG C63 Coupe is maart 2016. Prijzen zijn nog niet bekend.

Meer over Mercedes C-Klasse