Ssangyong Rexton 2016: meer trekvermogen voor de zeven-seater

Ssangyong verhoogt de trekvermogen van Rexton tot 3,5 ton. Om voor de familie SUV is ook interessant voor professionals.

2016/07/13 Torsten Seibt 1 Comment Powered by

Voor de onlangs vernieuwd Ssangyong Rexton W van de Duitse importeur heeft nu een hoger trekvermogen. In plaats van de huidige 2,6 ton moeten nu trekken tot 3,5 ton, de zeven zitplaatsen SUV.

Aantrekkelijk voor het bedrijfsleven

De gewichtstoename wordt betaald voor modellen met vierwielaandrijving en automatische transmissie. Omdat de zeventraps automaat alleen kan worden besteld met de twee hogere apparatuur, de trekkracht variant van de Ssangyong Rexton W begint bij 33.590 euro. In de rangen van de 3,5 ton tractor is dit een aanzienlijk lagere prijs, die handelaren die de familie SUV had nog niet op het scherm kon overtuigen.

Aangezien de nieuwste herziening van het model 2016, wordt de Ssangyong Rexton W aangedreven door een 2,2 liter turbo-diesel die 178 pk en 400 Nm koppel levert. Als een van de laatste terreinauto op de markt Ssangyong Rexton nog een stabiele ladder frame en een laagfrequente versnellingsbak, waarbij het bovendien als slepen aantrekkelijk maakt.

Nieuwe Ssangyong Rexton komt in 2017

Ssangyong is onlangs sterk in Duitsland toegenomen verkoopcijfers. In de eerste helft van 2016, de Koreanen dat alleen SUV-modellen in onze bieden verkocht ongeveer 62 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

De opvolger van de sinds 2001 aangeboden in zijn basisvorm en sindsdien is voorzien van twee facelifts Rexton zal debuut in het najaar op de Paris Motor Show en beginnen met de verkoop 2017

Meer over SsangYong Rexton