Populære kvinne biler: Disse bilene er svært populære blant kvinner i løpet

Kvinner og menn har forskjellig smak - dette gjelder for kjøp av biler, samt nye møbler. auto-motor-und-sport.de viser hvilke modeller er spesielt populær hos damene.


05.10.2009

Bare ta en titt i nabolaget rundt - ofte det samme bildet: Han kjører en stor representant sedan á la Mercedes E-klasse, BMW 7-serie og Volvo V70 som det bringer unge i den gamle Opel Corsa til barnehagen. Vel, det ville være det alternativet det er stasjonsvogn, som med noen tegn til slitasje - eller de moderne SUVer som et hendig handle transporter. 

Mange kjøpsbeslutninger avhenger utseendet på bilen

Men dette klisjéaktige bildet vakler, fordi kvinner i økende grad definerer seg gjennom sitt sett med hjul, som demonstrert av en rekke undersøkelser av bilkjøpere. Frigjorte kvinnen vil heller bestemme selv hvilken bil er å dekorere den lokale parkeringsplassen.
Mini, Fiat 500 eller New Beetle fengsle damene med runde tallerken øyne og einparkfreundlichen moderasjon. Som et konvertibelt flørten faktor er selvfølgelig fortsatt litt større, og selv den beste venn plutselig fantasier om den nye bilen. Den populære småbil som mest egnet for en to-person husholdning, er forfeilet. Det som teller er optikken og "er en søt bil"- eller "Kvinner er sexy mini"Faktor.

Mødre legger vekt på lagring og sikkerhet

I utgangspunktet damene bil for smak, selvfølgelig, ikke bryr seg en flat sats over samme kam. Det vil også skje at mødre som først og fremst vektlegger plass og sikkerhet, og først da ser på utseendet på bilen, mens for en vellykket forretningskvinne er helt forskjellige verdier. En annen faktor er prisen: ved normale inntekter den månedlige inntekt er ofte ikke nok selv for livsstilen pris premie for en første-person solfylt bygd trend chassis og det er fortsatt på nutzwertiger automotive husmannskost.

Vi vil vise deg et utvalg av disse bilene, la kvinnenes hjerter banke fortere.Hvem er de smaker av menn og kvinner når det kommer til bil wirlich annerledes? Ja.Nein.Keine Ahnung.Mir egal.Ergebnis vise mer om Alfa Romeo Mito, Audi A4, Audi A5, Audi TT, Daihatsu Copen, Mazda MX-5, Mini, Opel agila, Opel Corsa, Opel GT, Opel emblemer, Opel Kadett, Smart, VW Beetle, VW buss (type 2), VW Passat