Jaguar S-Type: reader ervaringen

"De eerste volledige dagelijkse bruikbaarheid Jaguar"

Wolfgang König

Sinds medio 2000 Ik rijd een Jaguar S-Type 3.0. Dit is mijn eerste Jaguar. Het is een vriendelijke en betrouwbare auto reizen zou ik in ieder geval weer op de korte lijst op de komende volgend jaar aankopen van nieuwe auto te overwegen. Of ik eigenlijk weer kopen, vooral afhankelijk van de verbetering van de kwaliteit, een aangenaam binnenklimaat en de vermindering van het brandstofverbruik.
Johannes Hundtgeburth 10589 Berlin
 
Toen ik een Jaguar S-Type V6 kocht in juni 2000, had ik geen idee wat het is om problemen. Zelfs in de levering merkte ik tekortkomingen (beschadigde stoelbekleding en de rand). De stam zelden geopend met de afstandsbediening, de receptie macht van de radio was defect. Daarna verdere problemen ontstaan. Toen ik opende de auto 's nachts: geen licht in het interieur. Bij het opstarten, heeft de drive licht niet op. De ruitenwisser ging zonder het wiel nat was. Voor de workshop een mysterie. Toen ging tijdens het rijden de motor, keek ik weer naar de werkplaats. Zonder succes.
Wolfgang Gram 67354 Römerberg

Zoals men zou verwachten van Jaguar, is ook het model S-Type is een zeer stijlvolle auto, die openlaat comfort en voorzieningen te wensen over. Degenen die meer verwachten van een auto te krijgen dan van het ene punt naar het andere snel bezweken aan de charme van dit merk. Wat betreft de betrouwbaarheid, de ontgoocheling op de voet. Zo, een nieuwe motor was te wijten na slechts 8.000 km; een drijfstanglagerschaal defect was.
Wolfgang Rieck 25541 Brunsbüttel
 
Ik drijf een S-type 3.0. Mijn kilometerstand is ongeveer 3.000 kilometer per maand. Drive Risch de auto is zeer goed. Het sportonderstel is perfect op elkaar afgestemd. De bouwkwaliteit is niet verwerpelijk. Alleen de keuzehendel van de automatische kraakt soms, en de ruitenwissers piepen. Slechte ervaringen die ik heb met de elektronische helpers. De boordcomputer heeft een tolerantie van tien procent, het navigatiesysteem is een schande. De grote kracht van de schuiven op de snelweg.
Walter Binder 29320 Hermannsburg

De S-Type is Ford bedanken de eerste echte volledige dagelijkse bruikbaarheid Jaguar wat ik zag. op de 30.000 km mijn workshop niet hoeft te gaan naar uitzonderlijke afschrijvingen. Prestaties en consumptie O.K., verwerking is Brits, proberen beter te zijn dan de Italiaanse zeggen. Klagen over het algemeen onbevredigend aanpassing van de motor en automatische transmissie, de aarzelende reactie van de machine, het gebrek aan planken en een dashboard met weinig gevoel voor Jaguar traditie. Carlheinz Moesta 53518 Adenau Mijn vrouw en ik sinds januari 2000 de trotse eigenaren van een Jaguar S-Type 3.0 switching auto. Met uitzondering van een gebroken deurslot aan de kant van de bestuurder we hadden geen problemen. We reden 20.000 kilometer. Het is onze eerste Jaguar, kunnen we alleen maar aanraden.
Werner Stmckmeier 31683Obemkirchen
 
Mijn eerste S-Type nam ik in juni 1999 goed verkocht met 108.000 kilometer en een tweede S-Type hetzelfde type nu gedreven 20.000 kilometer. Het rijplezier en de ervaring met deze katten is van een speciaal soort, de betrouwbaarheid is een verrassende kracht. Een ongeplande reparatiewerkplaats als gevolg van mislukte luchtcompressor
Michael Voelkel 71717Beilsteinz
 
Na een jaar met de S-Type kan ik zeggen dat over het algemeen een zeer positieve ervaring. Moet worden verbeterd: het benzineverbruik. In gemengd verkeer op amper 13 km U100 krijgen. Kleine dingen worden geannuleerd door de elegante verschijning.
Horst Schulze 70162 Stuttgart

Overzicht: Jaguar S-Type 3.0
  • stijl pagina 1
  • aandoeningen  reparaties pagina 2
  • reader ervaringen pagina 3