Aston Martin Rapide in de test: Kan de Rapide meer dan alleen stijl?

De Aston Martin Rapide is in termen van stijl en exclusiviteit, direct aan de top. Als de 476-pk vierdeurs meet met zijn V12 motor die het in de test?

12.02.2011 Jochen Übler

Het kristal brengt de waarheid aan het licht. Nee, dit keer geen helderziende bal, maar een nauwkeurige grond plein. Meer in het bijzonder, de elitaire Glass Key, die de Aston Martin ademt in onze test leven. De eerste, echter, creëert een speciale Gran Turismo tot vier deuren te openen. Toegegeven, er zijn tijden geweest dat Lagonda Rapide uit de jaren zestig. De naam is gebleven en vandaag de dag meer dan ooit programma: Rapide. Aston Martin Rapide. Hij snel zou moeten zijn - de sportiefste van sedans. Een van de mooiste van de Aston Martin Rapide is reeds. Dit genetisch materiaal natuurlijk geen wonder. Het komt uit de Coupe DB9 - met een figuur als sexy als de pagina-3 meisjes.

Koop volledige artikelSingle Beoordeling Aston Martin Rapide Style template vindt u het volledige artikel te krijgen (incl. PDF, 5 pagina's) 1.99 € Koop deze Test