Toyota Corolla Verso & amp; VW Touran: Vermogen room

Toyota Corolla Verso en VW Touran willen bewijzen met zijn 170 pk turbodiesel motoren die ook functioneel voertuigen kan veel plezier opleveren. 

21.01.2008 Dirk Gulde

Family car - dat deprimerend redelijk Riester pensioenen of kunstgebit verzekering voor autoliefhebbers geluiden. Wat kon niets anders om het geld te doen. Maar met de juiste motor kan worden verzoend met elkaar aan de Van-aankoop belasting en verlangen. Want als de keuze is enorm turbo diesel als de 170 pk TDI VW Touran of de 177 pk sterke 2.2 D-Cat in de Toyota Corolla Verso, is er dagelijks een dividend in de vorm van het koppel en rijplezier. En ondanks zijn compacte afmetingen zorgt voor voldoende ruimte de familie rust. Beide Touran als Corolla dragen ook maximaal zeven personen. VW roept op tot de derde zitrij, maar zelfs in de top versie Highline 685 euro toeslag, terwijl het de Toyota standaarduitrusting. Ooit het oude beeld van de goed uitgeruste Japanners en de Duitsers, die wil worden geïndividualiseerd vele extra's bevestigd: Hoewel de Touran met twee-zone airconditioning, radio-cd of een cruise alles behalve naakt presenteert. duur om het niveau van 30.500 euro Verso gebracht, de VW duurder dan 4000 euro, zoals multifunctionele stuurwiel, DVD navigatiesysteem en achteruitrijdcamera moet worden betaald. Helaas, Toyota heeft voor de Verso noch automatisch noch xenonlampen tegen een meerprijs. Ongeacht de apparatuur genieten Ruiters in de Touran, de luchtige gevoel van ruimte, meer bagageruimte en een meer variabel interieur. Echter, zowel achterbank rijen met weinig moeite geheel verzonken in de grond Corolla, waardoor een vlakke laadruimte. In de Touran moet je moeizaam te bouwen, echter, met het oog op de volledige 1.913 liter te krijgen voor de grote meubelzaak tour. In ruil daarvoor kunnen de afzonderlijke stoelen op de tweede rij afzonderlijk in en langs en de passagiersstoel ligt plat op aanvraag voor lang bagage. Bovendien, je zit in de Touran op alle zeven zetels comfortabeler: nummer één en twee bieden meer zijdelingse steun en zijn dij pad, de rug geniet basisschoolleerlingen hebben een vleugje wortel en beenruimte.

Koop volledige artikelDubbele test Toyota Corolla Verso, VW Touran Auto Motor und Sport 02 / 2008Sie krijgen het volledige artikel (incl. PDF, 4 pagina's) 1.99 € Koop dit Test