Fiat 500L: Diskret facelift for den kompakte MPV

Den italienske bilprodusenten Fiat revidert den kompakte MPV 500L. De synlige endringene faller ut veldig diskret. vil komme på markedet uthvilt versjon i juni 2017th

23.05.2017 Uli Baumann

Fiat sier at om lag 40 prosent av delene er nye Fiat 500 L, men er fra den store Fiat ikke en helt ny modell. I likhet med Fiat 500 og ansiktsløftning av Fiat 500 L bringer bare forsiktig retusjering. Den største endringen resulterer i tilførselskonstruksjonen. De tre nye modellene heter Urban, Cross og vogn.

Frontlyktene få ny krom og LED kjørelys nå motta en O-formet lys signatur. I tillegg ble den nedre del av gitteret sperret med netting. Den øvre grillen bærer nå et kromlister også krom har blitt redesignet hele Fiat-logoen.

Også den kompakte MPV er ventet å få den nylig introduserte 500 frontlykter med LED kjørelys, nye tåkelys og nye forklær foran og bak. trekkes også ny øvre og nedre deksel.

På baksiden av Fiat 500 L er nå iført kromlister på siden av støtfangeren. Reflektorene skyves nedover inn i skjørtet. Bakluken er endret. Versjonene vogn og kryss beholde den gamle påkjørsler design. Trek får nye Unterfahrschutz- og side beskyttelse elementer. I tillegg har Fiat utvidet ytre fargepaletten.

Den innvendige plassen i ansikt-løftet Fiat 500L kommer med en nyutviklet tre-eket multifunksjonsratt. Kombiinstrumentet er avhengig nå av to store runde instrumenter som tar en stor skjerm i sentrum, som erstatter de to små ringer den gamle versjonen. midtkonsollen, inkludert ny en plassert girspak er revidert. I tillegg gjennomfører den nye Fiat 500 L en syv-tommers berøringsskjerm infotainment system nettverk smarttelefoner med Apple og Android carplay bil.

Motoren omfatter tre bensin, to turbo-diesel og et selektivt med bensin eller naturgass (CNG) kjøring av motoren med en kraft som varierer 95-120 HP. Passende den respektive motor versjonen av den nye Fiat 500 L er utstyrt med enten en manuell girkasse med fem eller seks tannhjul eller med automatisert manuell girkasse.

I handel uthvilt Fiat 500L modellene kommer i slutten av juni. Prisene har ennå ikke blitt kalt.

Les mer om Fiat 500