Grid Girls GP Singapore 2017: De aardige dames van het net

Het raster meisjes wierpen zich voor de GP van Singapore in de schaal, en op haar beste glimlach. Ze hübschten op de toch al prachtige raster. Wij tonen u de Aziatische dames in de galerij.

2017/09/18

De journalisten zijn vrijwel unaniem. Singapore is het beste startpunt line-up van het jaar. Door de grote landschap van de stad. En bekroond door de vele spots die de track als verlichte voetbalstadion te verlichten en zorgen voor boeiende kleuren games. Er is een sfeer als een Champions League-wedstrijd.

Singapore rooster meisjes in de foto te zien

Alleen de Formule 1 niet alleen voor de voetbal heeft het voordeel van de lawaaierige auto's. Maar ook de rooster meisjes die stimuli te zetten voor de race. De Aziatische vrouwen opdagen gekleed adequaat voor de avond evenement. Ze gleed in een nobele jurk van inheemse kunst. Dus ze wisten dat vervoering.

Duidelijk dat de ene of de andere monteur in een rustig moment wierp een blik op een van de grid meisjes. De fotografen namen foto's gretig. De auto's en de meisjes die met de camera's gespeeld. In onze galerie kunt u het raster meisjes van GP Singapore 2017 vinden